WMS App - GreenCommerce

WMS App

De WMS App stelt je in staat om op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier allerlei werkzaamheden in een warehouse te digitaliseren. Zo kun jij als bedrijf de stap maken naar papierloos werken door het orderpick - en voorraadproces volledig digitaal aan te sturen, maar ook het proces van goederenontvangst verder te digitaliseren. De App is eenvoudig in te richten en te installeren op tablets, telefoons of een desktop.

De real-time informatievoorziening en geïntegreerde push communicatie stellen je in staat om direct actie te ondernemen bij wijzigingen in orders of opdrachten. Iedere actie die door een medewerker wordt uitgevoerd, wordt direct in de systemen vastgelegd. Zo is iedere belanghebbende gebruiker ook in GreenCommerce direct op de hoogte van de voortgang van orders en opdrachten.

Doordat picklijsten specifiek gekoppeld kunnen worden aan gebruikers, hebben orderpickers toegang tot een gepersonaliseerde takenlijst. Aanvullend zijn er mogelijkheden aanwezig om per gebruiker specifieke extra functionaliteiten te activeren, zodat gebruikers precies in beeld krijgen waar zij ook toegang tot mogen hebben.

Verwerk je als bedrijf een groot aantal pallets en ga je liever aan de slag met scanners? Ook dit is een van de mogelijkheden waarmee bluetooth scanners kunnen worden gekoppeld aan jouw apparaat (telefoon of tablet). Door eenvoudige scan-acties kan de invoer van bijv. een palletnummer of sublocatie worden weggeautomatiseerd. Snel, simpel en de foutmarge gaat per direct naar beneden.

Precies weten waar voorraad staat en in welke samenstelling? Dan is de functionaliteit om pallets te lokaliseren wat je zoekt. In verschillende processen is het mogelijk om pallets te voorzien van palletlocaties, die vervolgens in slimme suggesties worden ingezet om orderpickers naar de juiste fysieke locaties te begeleiden. Zo is het zoeken naar voorraad in de hal verleden tijd en kunnen orderpickers steeds beter en specifieker aangestuurd worden.

Toekomstig is het proces om orderpick pleinen aan te vullen om het proces van orderpicken nog optimaler in te kunnen richten één van de potentiële onderwerpen waar aan gedacht wordt. Een andere interessante richting is die van het volledig taakgestuurd werken waarbij selectie-algoritmen bepalen welke pallets het meest geschikt zijn om te verplaatsen voor uitslag en om - en verpak.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de WMS App of andere Apps? Neem dan contact met ons op via:
remco@jem-id.nl
0174 - 642 622

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden