Referenties klanten - GreenCommerce.NET

Referenties

GreenCommerce is flexibel en hierdoor geschikt voor verschillende soorten spelers in de AGF-sector.  
Hieronder vind je een aantal van onze tevreden klanten. 

Exporteurs

Afbeelding
BE Fresh Produce BV

Ik werk al langer met GreenCommerce en wij hebben het pakket volledig naar onze eigen voorkeur ingericht. Dit werkt voor ons ideaal, zeker door bijvoorbeeld het gebruik van eigenontwikkelde prijslijsten. Onze organisatie is gegroeid mede door de gebruiksvriendelijkheid van GreenCommerce.

Hans Bergwerff
Afbeelding
Zijtwende BV

Met de voortdurende ontwikkeling van GreenCommerce lijkt het of wij continu 1 stap voor lopen op de vraag van de klant.

Cor Keijzer

Handelsorganisaties

Afbeelding
AGF Direct

Een aantal jaar geleden hebben wij verschillende pakketten vergeleken en ik heb toen gekozen voor GreenCommerce. Dat is de beste keuze die ik heb gemaakt. Tot op de dag van vandaag, zeer tevreden met een echt ‘handelspakket’. Het pakket is overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk.

Dennis van Tricht
Afbeelding
Gomez Fresh

Doordat alles geregistreerd staat, kunnen wij alles makkelijk bijhouden en hier op inspelen.

Jeroen Hermanns
Afbeelding
Oostland Company

Voor ons is GreenCommerce de verbinding tussen het magazijn en de verkoop. Met de informatie van GreenCommerce kunnen we productie direct afstemmen op verkooporders.

Joanne van der Weg
Afbeelding
QPI

Het is een gebruiksvriendelijk verkoopsysteem, precies afgestemd op de klant. Traceerbaarheid is tegenwoordig erg belangrijk en zit ook op een goede manier in GreenCommerce verwerkt.

Eric Toussaint
Afbeelding
Angus Soft Fruits

GreenCommerce zorgt ervoor dat we bijna foutloos kunnen werken, omdat iedere stap in het proces wordt gecheckt op juiste informatie.

Murat Yildiz
Afbeelding
Looye Kwekers

Wij gebruiken het Datawarehouse pakket in combinatie met GreenCommerce en zouden het iedereen aanraden. Het biedt ons de mogelijkheid om zelf rapporten te maken in Power BI en dit geeft ons beter inzicht dan alleen Excel. Het management kan vooral naar het brede plaatje kijken en de accountmanagers hebben nu beter inzicht in de om- en afzet per account.

Bastiaan Bouwman
Afbeelding
Royal Peppers

Wij zochten een pakket waarmee we beter inzicht zouden krijgen in de voorraad, verkoop, omzet en in het gehele logistieke proces. Hierin is binnen de AGF-branche GreenCommerce het bewezen pakket. JEM-id heeft veel kennis in de sector en weet precies welke uitdagingen er kunnen spelen en denkt hierin mee. Die expertise en de mogelijkheid voor een snelle implementatie waren voor ons belangrijk bij de keuze van het softwarepakket.

Arnoud van den Berge
Afbeelding
Paul Leegwater

Wij werken al 12 jaar naar tevredenheid met GreenCommerce. Het is een stabiel pakket, waarin alles klopt. Dit geeft voor ons veel tijdwinst. Ook de implementatiefase en begeleiding vanuit JEM-id is goed.

Bart Leegwater
Afbeelding
Simba Vegetables

GreenCommerce is voor ons een super programma. Het is overzichtelijk en we kunnen snel, flexibel en foutloos werken, waardoor onze klanten en leveranciers tevreden zijn.

Maurice Ott
Afbeelding
New Green

GreenCommerce is voor ons een goed pakket waarmee we dagelijks snel kunnen werken. Het is duidelijk en geeft ons overzicht.

Annemieke van den Ende

Importeurs

Afbeelding
Fruitfactor

Ik werk prettig met het systeem, het is accuraat en erg gebruiksvriendelijk. Het gehele proces loopt bij ons via GreenCommerce, vooral het stuk kostenregistratie is sterk, zowel met kleinpakken als het logistieke proces. Hierbij werken we in heel de keten met de juiste prijs, wat ons een zeker gevoel geeft. Er heerst een hands-on mentaliteit bij JEM-id, bij vragen of storingen wordt er snel gehandeld.

Sjaak Oosthoek
Afbeelding
Timerfruit

We hebben specialisten zoals GreenCommerce om ons heen waarmee wij ons heel comfortabel voelen, zodat we, wat er ook gebeurd komende jaren, altijd een antwoord kunnen vinden.

Eric Brückner
Afbeelding
CarSol Europe B.V.

De keuze viel op GreenCommerce vanwege de mogelijkheid om productie-activiteiten goed te kunnen verwerken. Daarnaast is traceerbaarheid voor ons belangrijk, we willen kunnen herleiden waar iets vandaan komt, wat verbruikt wordt en naar wie het toe gaat, dat kan goed via dit pakket. Een ander voordeel is dat JEM-id een Nederlands bedrijf is, waardoor contactmomenten op locatie makkelijk te organiseren zijn, denk hierbij aan support en trainingen.

Harro van Dam

Telersverenigingen

Afbeelding
RedStar

GreenCommerce ondersteunt al jaren onze inkoop, verkoop en logistieke processen. Dankzij de geautomatiseerde processen leveren wij dagelijks smaaktomaten aan onze klanten.

Martijn Schipper
Afbeelding
Growers United

GreenCommerce ondersteunt ons in de dagelijkse werkzaamheden om onze klanten en telers op de juiste wijze te kunnen bedienen

Patricia Gardien

Verpakkers

Afbeelding
Rainbow Kleinpak

In JEM-id ervaren wij een gedreven partner die Rainbow Kleinpak de flexibiliteit biedt om in te kunnen spelen op veranderingen in de markt en kansen te grijpen. Het pakket GreenCommerce biedt de ruimte om als full-service verpakker en logistiek dienstverlener real-time onze klanten te ontzorgen.

Sander van Merkerk
Afbeelding
Daily Fresh Radish BV

Vroeger deden wij alles handmatig en renden we de hele dag rond met briefjes. Dit hoeft niet meer door het gebruik van GreenCommerce. Voor ons is het plaatsen van een order nu ideaal en wordt deze uiteindelijk op eenvoudige wijze toegewezen naar schermen en machines. Het is makkelijk om via het pakket vrachtbonnen te printen voor de chauffeur(s) en daarnaast gaat het maken van facturen sneller. Al met al is het werken via GreenCommerce rustgevend en erg overzichtelijk.

Dennis Grootscholten
Afbeelding
Euro West

GreenCommerce maakt het voor ons mogelijk om onze traceerbaarheid snel inzichtelijk te hebben.

Stefan van Marrewijk
Afbeelding
Europe Retail Packing

GreenCommerce is eenvoudig te bedienen. Het voordeel is dat het heel makkelijk toepasbaar is binnen de organisatie, daardoor zijn wij heel flexibel naar klanten toe. Qua management informatie kunnen we heel snel zien waar de kosten en opbrengsten liggen, waardoor we kostprijstechnisch goedkoop kunnen werken (in het voordeel van onze klanten).

Menno Reijgersberg

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord