Transport App - GreenCommerce

Transport App

De Transport App focust op het eenvoudig verwerken van ingaande en uitgaande goederenstromen voor bedrijven op basis van partijregistratie. Door via een App verschillende processen te digitaliseren, wordt de werkbon volledig geëlimineerd uit de processen. Met de Transport App zetten AGF bedrijven een mooie stap in het papierloos werken.

De processen van transportplanning tot en met uitvoering zijn voor vrijwel iedere klant die actief met GreenCommerce werkt interessant. De Transport App ondersteunt bedrijven die eigen chauffeurs in dienst hebben om goederen op te halen of af te leveren. Vaak worden goederen met vrachtwagens of busjes opgehaald bij leveranciers in de buurt. Voor deze situaties in het bijzonder, wordt onderling nog veel gecommuniceerd d.m.v. papieren transportopdrachten. Binnen de nieuwe Transport App wordt een functionaliteit voorzien waarmee orderpickers op een moderne manier toegang krijgen tot transportopdrachten, hier updates over kunnen ontvangen en voortgang kunnen terugmelden.

De Transport App is een waardevolle toevoeging voor AGF bedrijven die met papieren picklijsten en op basis van partijregistratie werken. Het biedt een duidelijk en overzichtelijk beeld van de lopende logistieke activiteiten en functionaliteiten om dit overzicht op slimme manieren leeg te kunnen werken. Wijzigingen zijn voor medewerkers direct inzichtelijk en worden extra duidelijk weergegeven.

Het is mogelijk om de workload aan transportopdrachten beschikbaar te stellen voor chauffeurs, met de mogelijkheid om volgorde en groepering aan te brengen op basis van regio, prioriteit en verwachte lever/afhaaltijden. In de toekomst zullen er ook push-notificaties toegevoegd worden zodat wijzigingen en updates direct opgemerkt kunnen worden, ook wanneer de App niet geopend is.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via: info@greencommerce.nl of bel naar 0174 - 642 622.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden