AGF softwarepakket GreenCommerce.NET automatiseert AGF bedrijven. - GreenCommerce.NET

GreenCommerce.NET - AGF software

GreenCommerce is hét softwarepakket voor bedrijven in de AGF-sector die op een efficiënte en effectieve manier willen werken. Door verschillende oplossingen met elkaar te combineren, kun je jouw ideale softwarepakket samenstellen.

Vanuit jarenlange sectorervaring is GreenCommerce opgebouwd met een specifieke focus op bedrijven in de AGF-sector. De software bestaat voornamelijk uit functies die te maken hebben met de commerciële in- en verkoopprocessen, real-time voorraad en het productieproces. Alle voorraadregistraties vinden plaats op basis van partijen of pallets.

Omdat ieder AGF-bedrijf anders werkt, is het mogelijk om jouw standaard GreenCommerce aan te vullen met pakketten die specifiek voor jouw bedrijf van toepassing zijn en dagelijkse werkzaamheden makkelijker, sneller en slimmer maken. 

Denk hierbij aan pakketten die voordelen bieden op het gebied van bedrijfsresultaten, transportplanning, kwaliteit en controle, tracking en tracing, optimalisatie in de loods, enzovoorts. De pakketten zijn flexibel te gebruiken en kunnen naar eigen wens worden gecombineerd en aangezet. Om te zien welke pakketten het beste bij jouw organisatie passen, kun je het beste de pakketselectie-tool gebruiken of een kijkje nemen in onze catalogus.

Ben je geïnteresseerd of zou je meer informatie willen ontvangen? Vraag een vrijblijvende offerte of meer informatie aan bij Remco via remco@jem-id.nl of bel naar 0174 - 642 622.

AGF software GreenCommerce

Ontwikkeld voor én door AGF specialisten

Met ons unieke team van branche- en IT specialisten is GreenCommerce ontwikkeld voor commerciële spelers in de AGF-sector

AGF software GreenCommerce

Verschillende bedrijven, één oplossing

Door de modulaire opbouw is GreenCommerce de geschikte oplossing voor zowel grote partijen als het MKB

GreenCommerce ERP systeem voor de AGF

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden