Missie en visie van AGF software GreenCommerce - GreenCommerce

Missie en visie

Met ons team van IT- en sectorspecialisten zien wij kansen in deze veelzijdige, maar soms oh zo complexe branche. Het samenspel van onze sectorkennis, de geografische positie van JEM-id midden in het Westland en een gevarieerd team met diverse specialismen, leidt tot de kern van onze missie, welke als volgt luidt.

"Door het toevoegen van IT oplossingen willen wij bijdragen aan het behoud van de wereldwijde voortrekkersrol van de Nederlandse AGF-sector."

Door een open, samenwerkingsgerichte houding en met een vooruitstrevend en specialistisch product portfolio, willen wij een sleutelpositie in het AGF-netwerk veroveren. Hierdoor kunnen wij door middel van IT oplossingen impact blijven maken voor onze gebruikers. We willen een positieve bijdrage leveren aan het succes van onze klanten; het geeft ons bestaansrecht in de oceaan aan softwareontwikkelingen. Vanuit dit perspectief hebben wij onze visie als volgt geformuleerd:

"GreenCommerce is klaar om met elke schakel in de Nederlandse AGF-keten digitaal te kunnen verbinden."

GreenCommerce software wil AGF bedrijven helpen efficiƫnter te werken

Manifest

Onze strategie, doelen, missie en visie zijn uitgewerkt in ons Manifest. Zou je een hardcopy exemplaar willen ontvangen van dit Manifest? Stuur dan jouw gegevens op naar jill@jem-id.nl zodat we het Manifest naar je kunnen opsturen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden