Case: Simba Vegetables werkt met AGF software GreenCommerce - GreenCommerce

Door overzicht vanuit GreenCommerce kan er bij Simba Vegetables snel en flexibel gewerkt worden

Handelsorganisatie
AGF software GreenCommerce bij Simba Vegetables

Zwaagdijk, 24 augustus 2020
Simba Vegetables is een handelsbedrijf wat zich voornamelijk bezighoudt met aardappelen, uien, wortelen, ijsbergsla, broccoli, bloemkool, rode bieten, knolselderij en koolsoorten. Zij sorteren en verpakken hier een deel zelf van, daarnaast verkopen zij deze producten van andere telers, sorteerders en verpakkers. De handel concentreert zich met name op de in- en verkoop van Hollandse ‘oranje’ producten. Om flexibel te zijn en snel te kunnen werken, maakt Simba Vegetables naar tevredenheid gebruik van automatiseringssoftware GreenCommerce.

Als handelsorganisatie is het voor Simba Vegetables belangrijk om dagelijkse bedrijfsprocessen te automatiseren. Sinds de oprichting in 2014 door Robert Sijm en Maurice Ott is GreenCommerce onmisbaar geworden binnen de organisatie. Simba Vegetables is gevestigd in Zwaagdijk-Oost op hetzelfde adres als Sijm Agro B.V. Achter het kantoorgebouw vindt een deel van de verwerking van de producten plaats. Door vanuit deze locatie te opereren, zitten zij midden in het teeltgebied van vele groentes en is het onderhouden van het nauwe contact met telers vanzelfsprekend. Vanuit het kantoor wordt o.a. de inkoop, verkoop, administratie en het transport geregeld.

AGF software GreenCommerce bij Simba Vegetables

Duidelijke communicatie door overzicht
Simba Vegetables gebruikt GreenCommerce voor dagelijkse inkoop- en verkoopactiviteiten en bedient met een compact team vele klanten. Doordat inkoop- en verkoopgegevens op een identieke manier worden ingevoerd, is de informatie altijd compleet, uniform en kloppend. Met altijd de juiste gegevens paraat kan het team, zowel intern als naar klanten toe, duidelijk en snel communiceren. "GreenCommerce is voor ons werk een geweldig fijne aanvulling; het is overzichtelijk en we kunnen snel en flexibel werken, waardoor we onze klanten goed en naar hun tevredenheid kunnen dienen", aldus Richard Timmer, Sales Manager bij Simba Vegetables.

Informatie en boekhouding op orde
Simba Vegetables heeft jarenlange ervaring in de export naar diverse bestemmingen. Mede dankzij GreenCommerce kunnen klanten van Simba Vegetables geheel ontzorgt worden. "Via GreenCommerce voeren wij o.a. inkoop- en verkooporders in, waardoor we alle informatie gebundeld hebben en hierdoor snel kunnen schakelen." Naast de inkoop en verkoop is het belangrijk dat de financiële administratie van Simba Vegetables snel inzichtelijk gemaakt kan worden. Doordat softwarepakket GreenCommerce gekoppeld is met Exact Online, kan de financiële administratie goed verwerkt worden. "Wij kregen complimenten dat onze boekhouding zo goed op orde is.", aldus Maurice Ott, Managing Director / Sales van Simba Vegetables.

AGF software GreenCommerce bij Simba Vegetables

Future proof development

Diverse koppelingen
Simba Vegetables is een modern en innovatief bedrijf. Naast dat zij via GreenCommerce een koppeling hebben met Exact Online, zouden zij in de toekomst willen kijken naar de mogelijkheden om nog sneller en nauwkeuriger te werken door middel van een koppeling met Blue10. Blue10 biedt een naadloze integratie met GreenCommerce waarmee zij o.a. in staat zijn om papieren en digitale inkoopfacturen (PDF) gemakkelijker en snel te verwerken. Ook wordt er gekeken naar de mogelijkheden om beter te kunnen sturen op basis van de verzamelde data. GreenCommerce biedt hierin een oplossing in de vorm van het Datawarehouse pakket.

AGF software GreenCommerce bij Simba Vegetables

Trots
Bij het team van Simba Vegetables staat kennis en ervaring voorop, zij gaan samen met haar telers, altijd voor de beste kwaliteit. Robert Sijm kijkt enthousiast naar de toekomst: "Wij zijn er trots op dat we snel en flexibel kunnen zijn naar onze klanten toe."

AGF software GreenCommerce bij Simba Vegetables

PAKKETTEN

GreenCommerce.NET

AGF software GreenCommerce bij Simba Vegetables

PARTNERS

Exact Online

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden