GreenCommerce Apps - GreenCommerce.NET

GreenCommerce Apps

GreenCommerce Apps biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige, laagdrempelige manier toegang te hebben tot jouw commerciële processen. Via de apps krijg je online toegang tot jouw omgeving kun je er overal en altijd terecht om inzicht en controle te houden over de business.

Bekijk alle apps Meer informatie

GreenCommerce Apps

GreenCommerce Apps biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige, laagdrempelige manier toegang te hebben tot jouw commerciële processen. Via de apps krijg je online toegang tot jouw GreenCommerce omgeving en kun je er overal en altijd terecht om inzicht en controle te houden over de business.

Omdat we zien dat onze klanten steeds meer bewegen richting specialistische werkzaamheden, vinden we dat onze software daar ook bij moet passen. Met GreenCommerce Apps maken we dat beschikbaar, omdat je als AGF bedrijf zelf kunt aangeven welke Apps je wilt gebruiken.

Door verschillende apps aan elkaar te koppelen kun je de ideale workflow creëren voor jouw bedrijf. Momenteel zitten we nog volop in ontwikkeling om het portfolio aan specifieke apps verder uit te breiden. Zo streven we ernaar iedere schakel binnen een AGF bedrijf te kunnen voorzien van een gebruiksvriendelijke app die

het werk van de medewerker ondersteunt en ontziet. Van in- en verkoop medewerker, tot keurmeester en transporteur; voor ieder een passende oplossing.

Er worden diverse apps ontwikkeld, ieder met een eigen focusgebied, maar die volledig met elkaar samenwerken via één oplossing. Zie het als verschillende puzzelstukken die perfect in elkaar passen, maar losstaand ook een geheel vormen. De Apps zijn kleiner, flexibeler en eenvoudiger vervangbaar dan grote, alomvattende, Windows-applicaties. Doordat iedere App een eigen focusgebied heeft, kunnen we los doorontwikkelen en releasen. Dit zorgt voor een minimale afhankelijkheid tussen de Apps waardoor wij snel kunnen schakelen en jij je snelheid kan behouden.

Krijg in één oogopslag inzicht in jouw werkzaamheden en de taken die op je liggen te wachten. Zo streven we naar een nog snellere afhandeling van de vershandel. 

Alle beschikbare Apps (meer in ontwikkeling)

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden