GreenCommerce Apps - GreenCommerce.NET

GreenCommerce Apps

GreenCommerce Apps biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige, laagdrempelige manier toegang te hebben tot jouw commerciƫle processen. Via de apps krijg je online toegang tot jouw omgeving kun je er overal en altijd terecht om inzicht en controle te houden over de business.

Bekijk alle apps Meer informatie

GreenCommerce Apps

GreenCommerce Apps biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige, laagdrempelige manier toegang te hebben tot jouw commerciële processen. Via de apps krijg je online toegang tot jouw GreenCommerce omgeving en kun je er overal en altijd terecht om inzicht en controle te houden over de business.

Omdat we zien dat onze klanten steeds meer bewegen richting specialistische werkzaamheden, vinden we dat onze software daar ook bij moet passen. Met GreenCommerce Apps maken we dat beschikbaar, omdat je als AGF bedrijf zelf kunt aangeven welke Apps je wilt gebruiken.

Door verschillende apps aan elkaar te koppelen kun je de ideale workflow creëren voor jouw bedrijf. Momenteel zitten we nog volop in ontwikkeling om het portfolio aan specifieke apps verder uit te breiden. Zo streven we ernaar iedere schakel binnen een AGF bedrijf te kunnen voorzien van een gebruiksvriendelijke app die

het werk van de medewerker ondersteund en ontziet. Van in- en verkoop medewerker, tot keurmeester en transporteur; voor ieder is een passende oplossing in the works.

Er worden diverse apps ontwikkeld, ieder met een eigen focusgebied, maar die volledig met elkaar samenwerken via één oplossing. Zie het als verschillende puzzelstukken die perfect in elkaar passen, maar losstaand ook een geheel vormen. De Apps zijn kleiner, flexibeler en eenvoudiger vervangbaar dan grote, alomvattende, Windows-applicaties. Doordat iedere App een eigen focusgebied heeft, kunnen we los doorontwikkelen en releasen. Dit zorgt voor een minimale afhankelijkheid tussen de Apps waardoor wij snel kunnen schakelen en jij je snelheid behoud.

Krijg in één oogopslag inzicht in jouw werkzaamheden en de taken die op je liggen te wachten. Zo streven we naar een nog snellere afhandeling van de vershandel. 

Alle beschikbare Apps (meer in ontwikkeling)

Sales App

De Sales App biedt verkoopmedewerkers middels een online applicatie de mogelijkheid om snel orders door te voeren, maar ook om op externe locaties orders vast te leggen en te wijzigen.

Lees meer
Purchase App

Middels de Purchase App zijn er inkoop functionaliteiten toegevoegd binnen het Apps landschap. Via de App kan je op ieder moment van de dag, op ieder device, inzicht krijgen in de status van lopende orders.

Lees meer
Quality Control App

Met de GreenCommerce QC App ben je onder andere in staat om een pallet te scannen om zo direct belangrijke informatie van die pallet vast te leggen en op te vragen, waar ook ter wereld.

Lees meer
WMS App

De GreenCommerce WMS App stelt je in staat om op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier een aantal van de werkzaamheden in een warehouse te digitaliseren.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden