Microsoft Power BI - GreenCommerce.NET

Microsoft Power BI

Rapportages en dashboards via Microsoft's Power BI tool 

Middels het Datawarehouse-pakket van GreenCommerce kan er gebruik gemaakt worden van Microsoft’s Power BI. Dit is een tool die data vanuit GreenCommerce omzet naar overzichtelijke rapportages en dashboards. Met Power BI ben je in staat om snel en eenvoudig vergelijkingen te maken en inzicht te krijgen in de gegevens die je zelf, dagelijk in GreenCommerce registreert. GreenCommerce biedt een vooraf ingestelde set in Microsoft’s Power BI aan, waarna je deze dashboards vervolgens geheel naar eigen wens kunt aanpassen of uitbreiden.

Meer informatie

Jouw GreenCommerce is één hele grote bron van verschillende data, alleen waar moet je beginnen? Om jou een stapje op weg te helpen, hebben we het Datawarehouse-pakket samengesteld; via tools als PowerBI kun je aan de slag met een standaard dashboard die je geheel naar eigen smaak kunt inrichten. Bekijk hier de video.

Wil je meer weten over het Datawarehouse-pakket of wil je het systeem in werking zien in een demo? Neem dan contact op met productspecialist Rene Koene via rene@jem-id.nl

Kijk voor meer informatie op deze website

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord