Daily Logistics Group - GreenCommerce.NET

Daily Logistics Group

Douaneaangiftes afhandelen met Daily Logistics Group

Visbeen en Post-Kogeko fuseerden tot Daily Logistics Group (DLG). Om douaneaangiftes sneller en makkelijker te kunnen verwerken in GreenCommerce, is DLG aangehaakt als douane-afhandelaar. Via de douane-service koppeling kunnen douaneaangiftes via één druk op de knop worden gecommuniceerd richting DLG. Zij zijn specialist in multimodaal gekoeld transport door heel Europa en ontzorgen klanten op het gebied van (externe) logistiek. Via de koppeling met GreenCommerce kan er informatie voor douaneaangiftes en exportzendingen onderling uitgewisseld worden.

Voordelen: 

  • Gegevens vanuit GreenCommerce kunnen op een gemakkelijke manier verzonden worden, waarna DLG douane-aangiftes kan verzorgen;
  • Mogelijke koppeling met Transportal (Optimalisatie in de samenwerking tussen transporteurs en opdrachtgevers door informatie met elkaar te delen en inzicht te krijgen in de door jou geplande transportopdrachten).

Kijk voor meer informatie op deze website

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord