Purchase App - GreenCommerce

Purchase App

Met de komst van de Purchase App zijn er nu ook inkoop functionaliteiten beschikbaar in de GreenCommerce Apps omgeving. Via de app kun je op ieder moment van de dag, op ieder device, inzicht krijgen in de status van lopende orders. De app biedt een aantal handige tools om snel toegang te hebben tot orders en om snel te kunnen anticiperen op de meest voorkomende wijzigingen.

Door gebruik te maken van de app heb jij als inkoper altijd en real-time toegang tot de actuele order informatie uit GreenCommerce. Doordat de app specifiek is ingericht op het gebruik door inkopers, vind je ook alleen de functionaliteiten die je het vaakst nodig hebt. Iedere actie die je uitvoert, wordt direct opgeslagen en is daarmee direct beschikbaar voor collega's. 

Orderoverzicht
In het order overzicht vind je een duidelijk en overzichtelijke weergave van alle inkooporders van een bepaalde periode. Door de visuele indicatie van de status van orders kun je in één oogopslag zien hoe het er voor staat en voor welke orders nog acties benodigd zijn. Zo is het bijvoorbeeld erg makkelijk om te zien welke orders gewijzigd zijn en waar leveranciers nog een nieuwe orderbevestiging voor moeten ontvangen. 

Orders beheren
Vanzelfsprekend is het mogelijk om nieuwe orders aan te maken en om bestaande orders aan te vullen of bewerken. Op verschillende manieren is het mogelijk om snel nieuwe artikelen toe te voegen aan orders, bijvoorbeeld op basis van eerder bestelde artikelen, aanwezige artikeldagprijzen, of programma's. Bij het toevoegen van nieuwe artikelen wordt de actuele prijsinformatie getoond en gesuggereerd, wat ook erg prettig is zodra je nog in onderhandeling bent met een leverancier.

Voorraad
Inzicht in de beschikbare voorraad en direct bestellingen plaatsen bij leveranciers vanuit het voorraadscherm is een nieuwe optie die veel waarde toevoegt. Je hebt hiermee als inkoper inzicht in eventuele tekorten en kunt deze verhelpen door inkooporders toe te voegen. 

 

 

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de Purchase App of andere Apps? Neem dan contact met ons op via:
remco@jem-id.nl
0174 - 642 622

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden