Insights App - GreenCommerce

Insights App

Digitale displays die belangrijke (logistieke) informatie tonen op de werkvloer. Het onderwerp Warehouse Informatie Voorziening op de GreenCommerce roadmap krijgt steeds meer vorm. In het eerste kwartaal van 2023 is een onderzoek gestart naar de mogelijkheden en toepasbaarheid, waarna het startsein is gegeven om te gaan ontwikkelen aan de Insights App. Deze gloednieuwe App zal hét informatiepunt beheren voor verschillende logistieke doeleinden. Denk hierbij aan dock- en celbezetting, ontvangstijden, productievoortgang en nog veel meer.

De processen in een AGF warehouse worden toenemend complex. Bedrijven worden steeds groter en de volumes nemen toe. Real-time informatievoorziening is daarom een must om processen efficiënt te laten verlopen. Binnen GreenCommerce hebben we al verschillende applicaties die in deze behoefte voorzien, zoals de WMS App, Production App en de Transport App. Vanaf nu kunnen we een nieuwe App toevoegen aan het portfolio: de Insights App.

De Insights App is bedoeld om op (grote) digitale displays te draaien waarbij belangrijke informatie over logistieke voortgangen wordt getoond. Zo worden de medewerkers op de vloer én derden, zoals chauffeurs, altijd op de hoogte gebracht van wijzigingen en voortgang. Hiermee zetten bedrijven een volgende stap richting papierloos werken terwijl de interne informatievoorziening naar een hoger niveau wordt getild.

De schermen kunnen als carrousel worden gedraaid of als enkel scherm, afhankelijk van de configuratie die via het beheer in de Insights App is gedaan. Informatie zal automatisch verspringen na een aantal seconden waardoor wijzigingen real-time inzichtelijk worden. Bij een KCB- of fytosanitaire keuring wordt een kenmerk getoond in de vorm van een rood uitroepteken. Zo weten de mensen op de vloer direct welke acties nog gewenst zijn voordat de verlading kan plaatsvinden. De informatie die wordt getoond, kan gedeeltelijk naar eigen wens worden samengesteld via het beheer.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via: info@greencommerce.nl of bel naar 0174 - 642 622.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden