Externe partner - GreenCommerce.NET

GreenXchange

GreenXchange telerapplicatie

Communiceren en het bijhouden van bedrijfsprocessen zoals bestellingen, voorraden, transport en het beheren van teeltgegevens gaat regelmatig nog op ouderwetse manieren. 

GreenXchange is het handels- en communicatie platform voor telers die eenvoudig en snel controle willen hebben over hun teelt-activiteiten. Doordat GreenXchange gekoppeld is met GreenCommerce is het erg geschikt voor telersverenigingen of coöperaties die de centrale verkoop voor telers verzorgen. Met de koppeling kun je als verkooporganisatie naadloos met je aangesloten telers communiceren en direct de verwerkte resultaten terugzien. Door middel van productieprognoses krijg je volledig inzicht in toekomstige productie en kun je beter inspelen op de vraag vanuit de markt.

Heeft jouw bedrijf meerdere telers aangesloten? Wil jij op een gemakkelijke en efficiënte manier jouw telers aansturen en met ze communiceren? Dan biedt het GreenXchange pakket de uitkomst! GreenXchange automatiseert dagelijkse bedrijfsprocessen voor telers en zorgt voor een efficiënte manier van communiceren met de partners. Dankzij koppelmogelijkheden is het platform erg geschikt voor telersverenigingen of coöperaties waarbij de verkoop centraal georganiseerd is voor al hun telers.

Voordelen GreenXchange pakket:

- Real-time inzicht in de afhandeling van bestellingen en de opgebouwde voorraad op locatie;
- Volledig inzicht in productie prognoses;
- Optimale traceerbaarheid van pallets tot teler.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden van GreenXchange? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kijk voor meer informatie op deze website

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord