Quality Control App - GreenCommerce

Quality Control App

Kwaliteitsbewaking wordt steeds belangrijker binnen de AGF-sector. Niet alleen door de toenemende eisen binnen de markt, maar ook door de strengere eisen voor voedselveiligheid. Met de QC App ben je als keurmeester onder andere in staat om een pallet te scannen om zo direct belangrijke informatie van die pallet of partij vast te leggen, op te vragen en te delen met jouw collega’s of leveranciers.

De QC App is de moderne, technisch beter uitgeruste opvolger van FreshTracker. Door middel van de App kunnen de keurresultaten eenvoudig en direct door de gehele keten gebruikt worden zodat de traceerbaarheid van het product naar een hoger niveau getild kan worden. Doordat er op een eenvoudige wijze direct één of meerdere foto's aan een partij gehangen kunnen worden, was het visueel maken van keurresultaten nog nooit zo laagdrempelig en makkelijk als nu.

Het uitvoeren van fytosanitaire controles is een extra onderdeel dat mede vanwege de aangekondigde scherpere controles in UK een structurele plaats krijgt in de QC processen.

De belangrijkste functionaliteiten van de GreenCommerce QC App zijn:

  • Keurrapport maken op locatie
  • Foto's koppelen aan hetzelfde rapport
  • Keurrapporten direct inzichtelijk voor de gehele keten
  • Speciale templates aanmaken voor de app
  • Pallet- en partij informatie opvragen d.m.v. scanning of het handmatig ingeven van de barcode

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de QC App of andere Apps? Neem dan contact met ons op via:
remco@jem-id.nl
0174 - 642 622

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden