GreenCommerce Apps - GreenCommerce

GreenCommerce Apps

GreenCommerce Apps biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige, laagdrempelige manier toegang te hebben tot jouw commerciƫle processen. Via de apps krijg je online toegang tot jouw omgeving en kun je er overal en altijd terecht om inzicht en controle te houden over de business.

Bekijk alle apps Meer informatie

GreenCommerce Apps

GreenCommerce Apps biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige, laagdrempelige manier toegang te hebben tot jouw commerciële processen. Via de apps krijg je online toegang tot jouw GreenCommerce omgeving en kun je er overal en altijd terecht om inzicht en controle te houden over de business.

Omdat we zien dat onze klanten steeds meer bewegen richting specialistische werkzaamheden, vinden we dat onze software daar ook bij moet passen. Met GreenCommerce Apps maken we dat beschikbaar, omdat je als AGF bedrijf zelf kunt aangeven welke Apps je wilt gebruiken.

Door verschillende apps aan elkaar te koppelen kun je de ideale workflow creëren voor jouw bedrijf. Momenteel zitten we nog volop in ontwikkeling om het portfolio aan specifieke apps verder uit te breiden. Zo streven we ernaar iedere schakel binnen een AGF bedrijf te kunnen voorzien van een gebruiksvriendelijke app die

het werk van de medewerker ondersteunt en ontziet. Van in- en verkoop medewerker, tot keurmeester en transporteur; voor ieder een passende oplossing.

Er worden diverse apps ontwikkeld, ieder met een eigen focusgebied, maar die volledig met elkaar samenwerken via één oplossing. Zie het als verschillende puzzelstukken die perfect in elkaar passen, maar losstaand ook een geheel vormen. De Apps zijn kleiner, flexibeler en eenvoudiger vervangbaar dan grote, alomvattende, Windows-applicaties. Doordat iedere App een eigen focusgebied heeft, kunnen we los doorontwikkelen en releasen. Dit zorgt voor een minimale afhankelijkheid tussen de Apps waardoor wij snel kunnen schakelen en jij je snelheid kan behouden.

Krijg in één oogopslag inzicht in jouw werkzaamheden en de taken die op je liggen te wachten. Zo streven we naar een nog snellere afhandeling van de vershandel. 

Alle beschikbare Apps (meer in ontwikkeling)

Ripening App

Een App voor het bijhouden en registreren van rijpacties in een AGF warehouse. De App staat in directe verbinding met het systeem op kantoor, waardoor iedereen met de meest actuele informatie kan werken.

Insights App

De Insights App biedt digitale displays die belangrijke (logistieke) informatie tonen op de werkvloer. Denk hierbij aan dock- en celbezetting, ontvangstijden, productievoortgang en nog veel meer.

Production App

Overzichtelijke productieplanningen, real-time voortgang van het productieproces en actieve signalering functies bieden medewerkers de mogelijkheid om continu controle te houden over alle lopende producties.

Transport App

De Transport App focust op het eenvoudig verwerken van ingaande en uitgaande goederenstromen voor bedrijven die werken op basis van partijregistratie.

Sales App

De Sales App biedt verkoopmedewerkers middels een online applicatie de mogelijkheid om snel orders door te voeren, maar ook om op externe locaties orders vast te leggen en te wijzigen.

Purchase App

Middels de Purchase App zijn er inkoop functionaliteiten toegevoegd binnen het Apps landschap. Via de App kan je op ieder moment van de dag, op ieder device, inzicht krijgen in de status van lopende orders.

Quality Control App

Met de GreenCommerce QC App ben je onder andere in staat om een pallet te scannen om zo direct belangrijke informatie van die pallet vast te leggen en op te vragen, waar ook ter wereld.

WMS App

De GreenCommerce WMS App stelt je in staat om op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier een aantal van de werkzaamheden in een warehouse te digitaliseren.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden