Ontdek de AGF software ontwikkelingen van 2019 - GreenCommerce - GreenCommerce.NET

Een terugblik op 2019

Gepost door  Jill van der Knaap  op  31 december 2019

Een nieuw jaar is in het vooruitzicht. Daarom willen we nog één keer terugblikken op een jaar waarin mooie ontwikkelingen zijn gedaan met als doel om jouw werk nét een stukje makkelijker te maken. Met GreenCommerce zorgen we ervoor dat bedrijven in de AGF-sector op een efficiënte en effectieve manier kunnen werken door middel van automatisering.

Binnenmelden en actieve bouwpallets in ELMO
Eerder dit jaar hebben we een grote ontwikkeling doorgevoerd waarmee artikelen ook voortaan via ELMO binnengemeld kunnen worden! Daarnaast hebben we recent een aantal nieuwe ontwikkelingen doorgevoerd waarmee actieve bouwpallets gemaakt of geselecteerd kunnen worden voor picklijsten met het type “verlaadplanning”. Hierdoor kan het orderpickproces nóg sneller verlopen.
Meer over deze en andere recente ontwikkelingen in ELMO lees je hier >> 

Digitale communicatie richting een groot aantal retailers en handelspartners
GreenCommerce heeft FreshBabel omarmd om digitaal aansluiting te vinden met zowel logistieke als commerciële partners. Om ook retailers eenvoudig te bereiken, wordt gebruik gemaakt van een koppeling met EDI provider Transus, waar een groot netwerk aan groothandelaren en retailers mee aangesloten kunnen worden.
Meer over de koppeling met Transus lees je hier >>

Data, data, data!
Het juist inzetten van data wordt steeds belangrijker. Jouw GreenCommerce is één hele grote bron van verschillende data, alleen waar moet je beginnen? Om jou een stapje op weg te helpen, hebben we het Datawarehouse-pakket samengesteld; via tools als PowerBI kun je aan de slag met een standaard dashboard die je geheel naar eigen smaak kunt inrichten.
Bekijk de video >>

AGF software GreenCommerce Datawarehouse module Power BI

Steeds makkelijker koppelen met GreenCommerce
Ook voor externe partijen (denk aan financiële pakketten maar ook andere software- en ERP-systemen) wordt het steeds makkelijker om te koppelen met GreenCommerce. Onder andere door de volwassenheid van de API is GreenCommerce op steeds meer gebieden 'open' geworden, waardoor het eenvoudiger wordt voor externe partijen en/of systemen om met GreenCommerce te koppelen. Neem contact op met Fernon via fernon@jem-id.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Brexit stress? Wees voorbereid!
Om de overgang van een Brexit (die nog steeds gepland staat op uiterlijk 31 januari aanstaande) soepeler te laten verlopen, kunnen douaneaangiftes sneller en makkelijker verwerkt worden in GreenCommerce. Naast deze douane-service koppeling, is het mogelijk om via het Exportpakket elektronische aangiftes richting het KCB te versturen. 
Meer over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op een Brexit lees je hier >>

Wil je voortaan als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwe ontwikkelingen en hoogtepunten van GreenCommerce? Meld je dan aan voor de online nieuwsbrief via deze link.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden