Nieuwe ontwikkelingen in AGF WMS ELMO | GreenCommerce - GreenCommerce.NET

Nieuwe ontwikkelingen in de WMS App

Gepost door  Jill van der Knaap  op  9 december 2019
AGF warehouse management systeem ELMO in combinatie met GreenCommerce

Bedrijfsprocessen in een AGF loods zijn vaak nog traditioneel ingericht. Papieren picklijsten, opdrachtbonnen en to-do lijstjes worden veel gebruikt om het orderpickproces in een loods te organiseren. Speciaal voor GreenCommerce gebruikers hebben we de WMS App ontwikkeld. Met de WMS App wordt het orderpickproces in een loods volledig geautomatiseerd, waarbij wijzigingen en feedback real-time kunnen worden doorgegeven aan het personeel in de loods of kantoor. Dit zorgt voor een snellere en eenvoudigere manier van werken, zonder dat er nog papier nodig is tijdens het orderpickproces.

Nieuwe ontwikkelingen in de WMS App

Om het orderpickproces in een AGF loods verder te optimaliseren, zijn er een aantal nieuwe ontwikkelingen doorgevoerd in de WMS App:

Actieve bouwpallet aanmaken
Voor verladingspicklijsten is er een nieuwe functie voor het maken of selecteren van actieve bouwpallets toegevoegd. Wanneer voorheen een orderpicker een mixpallet wilde maken, waren er een aantal stappen die doorlopen moesten worden in het systeem. Met het de functionaliteit voor actieve bouwpallets in de WMS App is het opbouwen van mixpallets een stuk sneller geworden waardoor het orderpickproces nóg sneller verloopt!

Screenshot AGF software GreenCommerce - ELMO wms

Belangrijke info:

  • Wanneer er een bouwpallet actief is, kun je producten sneller picken naar deze pallet.
  • Per picklijst kun je één actieve bouwpallet vastleggen. Je bouwpallet wordt onthouden zodra je het scherm verlaat zodat je later eenvoudig weer verder kunt.
  • Bij het toevoegen van een nieuwe (lege) pallet in een picklijst wordt deze automatisch als bouwpallet geactiveerd. 

Beter inzicht in het picken van fusten
Naast product is het voor productie ook benodigd om de juiste aantallen grondstoffen zoals fust en materiaal naar de machines te verplaatsen.

Met het nieuwe tabblad “fusten” in de WMS App is dit vanaf deze update direct inzichtelijk voor orderpickers. Wil je dit graag actief hebben? Neem even contact op zodat we dit voor je kunnen inschakelen.

Let op: Dit geldt alleen voor elementen waarbij fustregistratie aan staat.

Screenshot AGF software GreenCommerce - ELMO wms

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden