ELMO koppeling - GreenCommerce.NET

ELMO

ELMO (Easy Logistics Mobile Operator)

ELMO is een tool waarmee je in een warehouse op een eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier jouw taken en opdrachten kunt afhandelen. Via ELMO kan er real-time worden gepickt waardoor wijzigingen en feedback direct aankomen bij de juiste persoon.

Via de web-app ELMO (die direct gekoppeld is met GreenCommerce) worden papieren picklijsten overbodig. Met ELMO wordt het orderpickproces in een loods volledig geautomatiseerd en aangestuurd via mobiele apparaten zoals tablets en telefoons maar ook via desktops. Vanuit GreenCommerce kunnen picklijsten aan specifieke orderpickers toegewezen worden, waardoor alleen deze picklijst(en) in het scherm van de orderpicker terecht komt.

Omdat ELMO online te gebruiken is, kunnen wijzigingen direct worden doorgevoerd en krijgt de orderpicker hier ook direct melding van in zijn scherm. Gebruikers kunnen Bluetooth-scanners koppelen aan het mobiele apparaat waardoor barcodes makkelijk gescand kunnen worden en palletnummers dus niet handmatig ingevoerd hoeven worden.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden van ELMO? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kijk voor meer informatie op deze website

Bekijk hier de ELMO video

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord