Blue Coded - GreenCommerce.NET

Blue Coded

GreenCommerce Essentials i.c.m. Blue Coded 

JEM-id heeft voor kleine(re) AGF bedrijven een nieuwe variant van softwarepakket GreenCommerce ontwikkeld waarmee deze bedrijven zonder eigen loods de essentiële voordelen van automatisering kunnen ervaren. Met GreenCommerce Essentials kunnen small sized bedrijven en start-ups tot 15 gebruikers o.a. hun in- en verkoop verwerken en voorraad beheren zonder te hoeven beschikken over een eigen serverruimte. Hierdoor ontstaat grip en beter overzicht doordat er één systeem is waarin alle commerciële activiteiten samenkomen. 

Een bijkomend voordeel is dat GreenCommerce Essentials snel in te richten is en dat gebruikers daarna direct aan de slag kunnen. JEM-id biedt de serverruimte samen met hun partner Blue Coded. De data wordt online in de cloud verzameld en verwerkt. Blue Coded is een gecertificeerde aanbieder met datacenters op verschillende locaties. De faciliteiten van deze datacenters zijn erop ingericht om gebruikers snel te laten werken en data te beschermen tegen lekken, toegang van buitenaf, brand en diefstal. Hierdoor worden gebruikers van GreenCommerce Essentials direct ontzorgd.

Kijk voor meer informatie over Blue Coded op deze website

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord