GreenCommerce voor verpakkers

Als specialisten in het productieproces is het belangrijk om grip te houden over fysieke voorraden, productieplanningen en de benodigde resources. Inzicht in de behaalde resultaten per opdracht behoort tot de belangrijkste onderdelen.

De verschillende mogelijkheden om productie opdrachten aan te maken en te verwerken geeft een verpakker flexibiliteit in zijn proces. Daarbij wordt direct een goed beeld gegeven van planningen en benodigde resources (zowel product als arbeid), maar ook de impact op fustvoorraad. Het ompakken voor derden, ook wel bekend als handling, wordt ook ondersteund in GreenCommerce in de vorm van verschillende eigenaren van de voorraad. Erg handig om het proces te stroomlijnen, wat eventueel nog efficiënter kan verlopen door gebruik te maken van de WMS oplossingen via scanners. 

Van 5 tot 100+ gebruikers
Multi-company: met meerdere bedrijven in één pakket
Beschikbaar in meerdere talen

De belangrijkste voordelen

Productieplanning

De productieprocessen zijn een geïntegreerd onderdeel van GreenCommerce. Naast een duidelijk beeld van de actuele status van producties is het mogelijk om vooraf verschillende resources zoals arbeid, product en fust te reserveren en in te plannen.

De voortgang van producties is altijd up to date en zorgt ervoor dat de voorraad op ieder moment van de dag actueel is.

Handling

Ook als het product dat wordt omgepakt eigendom is van een andere eigenaar is het belangrijk om het proces in goede banen te leiden.

Per partij wordt de eigenaar vastgelegd en begeleidt het systeem om de voorraad gescheiden te houden. Bijkomend kunnen diensten worden gefactureerd aan eigenaren en is de opbrengst per partij terug te vinden. 

WMS

Voor bedrijven met een eigen productieafdeling is de WMS oplossing een waardevolle toevoeging voor in de hal.

Door met scanners de goederenstromen te registreren op pallet-niveau, worden opdrachten en orders op een efficiënte manier afgehandeld en vinden de registraties plaats op het moment dat er ook fysiek acties worden uitgevoerd. 

Ook handig als verpakker

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Contact

Referenties

Afbeelding
Rainbow Kleinpak

In JEM-id ervaren wij een gedreven partner die Rainbow Kleinpak de flexibiliteit biedt om in te kunnen spelen op veranderingen in de markt en kansen te grijpen. Het pakket GreenCommerce biedt de ruimte om als full-service verpakker en logistiek dienstverlener real-time onze klanten te ontzorgen.

Sander van Merkerk
Afbeelding
Daily Fresh Radish BV

Vroeger deden wij alles handmatig en renden we de hele dag rond met briefjes. Dit hoeft niet meer door het gebruik van GreenCommerce. Voor ons is het plaatsen van een order nu ideaal en wordt deze uiteindelijk op eenvoudige wijze toegewezen naar schermen en machines. Het is makkelijk om via het pakket vrachtbonnen te printen voor de chauffeur(s) en daarnaast gaat het maken van facturen sneller. Al met al is het werken via GreenCommerce rustgevend en erg overzichtelijk.

Dennis Grootscholten
Afbeelding
Euro West

GreenCommerce maakt het voor ons mogelijk om onze traceerbaarheid snel inzichtelijk te hebben.

Stefan van Marrewijk
Afbeelding
Europe Retail Packing

GreenCommerce is eenvoudig te bedienen. Het voordeel is dat het heel makkelijk toepasbaar is binnen de organisatie, daardoor zijn wij heel flexibel naar klanten toe. Qua management informatie kunnen we heel snel zien waar de kosten en opbrengsten liggen, waardoor we kostprijstechnisch goedkoop kunnen werken (in het voordeel van onze klanten).

Menno Reijgersberg