Wil je een demo van GreenCommerce Apps? - GreenCommerce.NET

Meld je aan voor de online demo dagen van GreenCommerce Apps

Gepost door  Jill van der Knaap  op  10 februari 2021

Onlangs is de eerste pilot van de GreenCommerce Sales App succesvol beëindigd. Met de Sales App kunnen AGF verkoopmedewerkers diverse commerciële handelingen uitvoeren, ongeacht fysieke toegang tot AGF software GreenCommerce. De app biedt flexibiliteit, snelheid en efficiëntie voor AGF handelsbedrijven. Naast de Sales App, zijn we gestart met de ontwikkelingen van de Purchase App waardoor inkoop functionaliteiten ook beschikbaar worden binnen GreenCommerce Apps.

Met de komst van de Purchase App is het commerciële proces voor AGF bedrijven in de basis gedekt in GreenCommerce Apps. Er worden diverse apps ontwikkeld, ieder met een eigen expertise, maar die volledig met elkaar samenwerken via één oplossing.

Online demo-dagen
Op 2 en 4 maart worden er online demo-dagen georganiseerd waarbij de Sales- en Purchase App worden gedemonstreerd. De demo zal beide dagen starten om 14:00 uur en max een uur in beslag nemen. Wil je hier ook bij zijn? Je kan je kosteloos inschrijven voor deze interactieve sessies door te mailen naar jimmy@jem-id.nl of bel naar 0174 - 642 622.

Wat is de Sales App
De Sales App helpt verkoopmedewerkers die op andere locaties orders willen vastleggen en wijzigen door middel van een online applicatie waarmee je snel je orders kan doorvoeren. De GreenCommerce Sales App start in eerste instantie als een toevoeging op GreenCommerce; het zal geen functionaliteiten vervangen. Handelingen die met de app uitgevoerd worden, kunnen ook nog steeds in GreenCommerce worden gedaan.

Lancering Purchase App
Naast de ontwikkelingen voor de Sales App, zijn er ook inkoop functionaliteiten toegevoegd in de nieuwe Purchase App. De Purchase App heeft dezelfde interface als de Sales App waardoor de app snel als vertrouwd aanvoelt. De Purchase- en Sales App kunnen beiden via het dashboard worden gestart en er kan snel tussen de twee apps geswitcht worden. De Purchase App focust zich op het inkoopproces binnen AGF bedrijven.

De focus van de apps liggen op het inzien en invoeren van in- en verkooporders waarbij handigheden als snelle filtering, bevestigen en controleren van orders en kleine handelingen op een andere locatie, het meest worden gebruikt. Commerciële handelingen zijn altijd beschikbaar, ongeacht fysieke toegang tot GreenCommerce.

Meer informatie?
Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over GreenCommerce Apps? Neem dan contact op met Jimmy via jimmy@jem-id.nl of bel naar 0174 - 642 622.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden