Grape kwartaalrelease - GreenCommerce.NET

Release notes

Grape release

De zevende kwartaalrelease wordt uitgebracht in het derde kwartaal van 2018 en heeft de naam "Grape" gekregen. In deze release maken we voor het eerst kennis met de nieuwe layout van GreenCommerce. Deze lay-out kan per gebruiker aangezet worden, zodat iedereen er rustig aan kan wennen. De nieuwe lay-out is er natuurlijk niet voor niks, hij zorgt er namelijk ook voor dat schermen sneller geladen worden. Dit zou vooral merkbaar moeten zijn bij terminal servers en cloud-omgevingen. Daarnaast kun je voortaan scrollen in de linker menu's, waardoor je niet elke keer de menu’s hoeft in te klappen om alle knoppen te kunnen zien.
Nieuw in deze release is de 'Afvalbelasting module'. In sommige landen binnen Europa is het verplicht om afvalbelasting af te dragen, dit is een belasting op verpakkingen die weggegooid worden. Via deze nieuwe module is het mogelijk om per klant een percentage afvalbelasting in te stellen. Daarna kan er in de stamgegevens aangegeven worden voor welke elementen deze belasting geldt. De belasting zelf komt dan terug op de verkooporder en de factuur. 

 

Previous releases

Niet helder?

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord