Fig kwartaalrelease - GreenCommerce.NET

Release notes

Fig release

De zesde kwartaalrelease wordt uitgebracht in het tweede kwartaal van 2018. De periode tussen de Eggplant en Fig release is iets korter dan normaal geweest vanwege eerdere uitloop. In deze release komen nieuwe functionaliteiten voor de importeursmodule beschikbaar en zijn structurele verbeteringen aangebracht rondom het gebruik en versturen van verschillende soorten documenten.
Voor de importeursmodule zijn wijzigingen doorgevoerd in de kern van de transito-functionaliteiten en bijbehorende entrepot administratie. Vanaf deze release is het mogelijk om op partij-niveau in te klaren zodat de voorraad beter beheerd kan worden. Daarnaast is er een verbeterde manier van terugmelden ontwikkeld waardoor het uitbetaalproces richting leveranciers een stuk efficiënter plaats kan vinden. 
Als basis ontwikkelingen zijn wijzigingen doorgevoerd waarmee sample-orders eenvoudiger afgehandeld kunnen worden. Orderregels kunnen worden voorzien van een apart kenmerk waardoor nul-prijzen geaccepteerd worden; zowel aan inkoop als verkoop kant. 
De manier waarop reports en documenten door het systeem heen gebruikt worden is flink gestandaardiseerd. Met de toevoeging van 'systeemdocumenten' kunnen nu specifieke layouts per relatie worden gebruikt en is het beheren van relatie- en contactpersoon-instellingen flink uitgebreid en vereenvoudigd. De verschillende menu-knoppen om documenten te verspreiden (print en mail) zijn grondig aangepakt om zoveel dezelfde werking te hanteren.

Previous releases

Niet helder?

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord