FAQ Terminologie - GreenCommerce - GreenCommerce.NET

Terminologie

Vind hier het antwoord op de meest gestelde vragen over onze terminologie

Dit is de hoofdgebruiker per bedrijf. Als het goed is weet hij/zij alles over GreenCommerce en kun je met vragen bij hem of haar terecht. Mocht je zelf de eerste gebruiker zijn van jouw bedrijf, dan kan het zijn dat jij deze rol hebt.

Wanneer er lopende of nieuwe zaken doorgenomen moeten worden, is het mogelijk om het consultancy-team in te schakelen. Zij adviseren de mogelijkheden die het beste bij jouw bedrijf passen. Bijvoorbeeld met welk pakket je binnen jouw bedrijf het meest efficiënt kunt werken.

Onze productspecialisten staan klaar om te helpen bij storingen en problemen. Kom je er met de key user niet uit of krijg je onverhoopt een keer een storing of onbekende melding, neem dan contact op met één van onze productspecialisten via support@jem-id.nl of bel naar 0174 - 64 26 13.

Wanneer je contact opneemt met support, zouden zij kunnen vragen of er iemand mee mag kijken in jouw systeem via ISL-online. Dit is een programma waarmee wij op een veilige en betrouwbare manier met jou kunnen meekijken om het probleem zo efficiënt mogelijk op te kunnen lossen. ISL-online is gratis te downloaden via deze link.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden