FAQ Modulepakketten - GreenCommerce - GreenCommerce

Modulepakketten

Vind hier antwoorden op de meest gestelde vragen over modulepakketten

Dit is afhankelijk van de aankoop. Wordt iedere maand hetzelfde bedrag afgeschreven als abonnementsvorm? Dan kun je ervoor kiezen om bij een volgende afschrijving over te stappen naar pakketvorm of om het huidige abonnement voort te zetten. Heeft jouw organisatie in het verleden één of meerdere modules afgekocht? Dan verandert er niks mits je tevreden bent met jouw huidige GreenCommerce. Mocht je nu of in de toekomst willen uitbreiden, dan wordt dit natuurlijk meegenomen tijdens het opstellen van de offerte. Laat je adviseren door Remco via remco@jem-id.nl.

Via het stappenplan op deze pagina kun je zorgvuldig jouw pakket samenstellen. Heb je één- of meerdere pakketten geselecteerd voor jouw organisatie? Dan kun je het beste contact opnemen met één van onze medewerkers, zij kunnen je het best adviseren hoe een bepaald pakket ingezet kan worden. De pakketten hebben allen hun eigen implementatieproces en bijbehorende (consultancy-)tijd. Laat je adviseren door Remco via remco@jem-id.nl.

Omdat GreenCommerce een flexibele oplossing biedt voor verschillende soorten doelgroepen binnen de AGF-sector, zijn de 20 modulepakketten hier ook op samengesteld. Hieronder kun je een tabel vinden van alle beschikbare pakketten:

01 Belasting 08 FreshTracker 15 Loods Overzicht Schermen
02 Datawarehouse 09 Fust 16 Multicompany
03 Diensten 10 GreenXchange 17 Productie advanced
04 Digitale koppeling 11 Importeurs 18 Transportal
05 Export 12 Inkoop advanced 19 Verkoop advanced
06 Externe locaties  13 Kwaliteit & controle 20 Vertalingen
07 Financieel advanced 14 Logistiek advanced  


Niet helemaal zeker welke pakketten voor jou relevant zijn? Check dan deze pagina waar je in twee simpele stappen kunt zien welke pakketten voor jouw organisatie interessant kunnen zijn, of neem een kijkje in onze catalogus.

Het grootste voordeel is de verhoogde efficiëntie van het werken met GreenCommerce. De pakketten zijn samengesteld om in elkaars verlengde te werken, waardoor jouw processen sneller en gemakkelijker zullen verlopen. Daarnaast zijn de prijzen gebaseerd op het feit dat er eenmalig een implementatie uitgevoerd hoeft te worden, evenals uitleg en consultancy, omdat er een combinatie aan modules wordt ingezet. Waarbij in de vorige situatie meerdere momenten hiervoor gereserveerd moesten worden, kan dit in de nieuwe situatie veel tijd (en geld) besparen.

In de catalogus van de modulepakken kun je meer uitleg vinden over o.a. de voordelen en werking van de pakketten. Voor gedetailleerde uitleg over een pakket en de achterliggende gedachte kun je het beste een mail sturen naar remco@jem-id.nl.

De kosten zijn per pakket verschillend en kunnen afhankelijk zijn van het aantal gebruikers. Voor de beste kostenindicatie kun je contact opnemen met remco@jem-id.nl of bellen via 0174 - 64 26 22.

De meeste pakketten zijn niet gebonden aan één type doelgroep, en kunnen dus bij meerdere verschillende bedrijven worden ingezet. Tijdens het samenstellen van jouw pakket kun je meerdere doelgroepen selecteren. Mocht je toch niet zeker van zijn van jouw selectie, staat Remco voor jou klaar om je te adviseren.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden