FAQ Koppelingen - GreenCommerce - GreenCommerce.NET

Koppelingen

Vind hier het antwoord op de meest gestelde vragen over onze koppelingen

GreenCommerce ondersteunt integraties met Twinfield, Exact, Exact Online, Opera, AccountView, MultiVers, King en Quadra. GreenCommerce biedt ook een koppeling aan voor inkoopfacturen met Blue10; deze koppeling is geïntegreerd in het Financieel Advanced pakket.

De koppeling met FreshBabel Messenger is onderdeel van het pakket 'Digitale koppeling' en zorgt voor de vertaling van verschillende berichten over bijv. orders, verladingen, facturen, logistiek, etc. naar jouw systeem en die van ontvangers. De koppeling zorgt ervoor dat deze berichten automatisch worden ingelezen, waardoor overtyp-werk verleden tijd wordt. Om meer te weten te komen over de koppeling kun je de FreshBabel website bezoeken of deze blog lezen.

Ja, wij verzorgen een koppeling met PowerBI in combinatie met het Datawarehouse-pakket. Verder ben je als gebruiker helemaal vrij om een andere BI-tool te gebruiken in samenwerking met het Datawarehouse-pakket, alleen verzorgen wij daar niet de koppeling voor. Andere voorbeelden van BI-tools zijn Qlikview, Tableau en Cognos.

Check deze pagina voor een volledige lijst aan partners, koppelingen en tools.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden