Verkoopresultaat via Power BI overzichtelijk in het Datawarehouse pakket van GreenCommerce - GreenCommerce.NET

Verkoopresultaat via Power BI overzichtelijk in het Datawarehouse pakket

Gepost door  Jill van der Knaap  op  9 augustus 2022

Het Datawarehouse pakket is al jaren een van de populairste uitbreidingen van GreenCommerce. Door middel van uitgebreide dashboards en rapportages kunnen AGF bedrijven beslissingen maken op basis van data. Sinds de release van de Watermelon versie is een nieuw onderdeel toegevoegd waarmee inzicht in verschillende facetten van het verkoopresultaat komt. De wens om dit onderdeel in het pakket toe te voegen was een veelgehoord onderwerp, vandaar dat we met de Watermelon release o.a. hebben gefocust op het uitbreiden van het pakket.

Nieuwe onderdeel: inzicht in verkoopresultaat
Naast de bestaande onderdelen in het Datawarehouse pakket, zijn er nu nieuwe ontwikkelingen gedaan om inzicht te krijgen in verschillende onderdelen van het verkoopresultaat. Hiervoor zijn meerdere dimensies in GreenCommerce gebruikt welke worden omgezet naar waardevolle data. 

Krijg inzicht in de omzetontwikkeling t.o.v. voorgaande jaren, cijfers per afzetland of per productgroep. Voor een uitgebreide demo van alle mogelijkheden, neem contact met ons op.

Datawarehouse pakket
Het Datawarehouse pakket bestaat uit een vooraf gedefinieerde set in Microsoft’s Power BI, waarbij data uit GreenCommerce omgezet wordt in uitgebreide dashboards en rapportages. Ben je zelf handig met Power BI, dan is het ook mogelijk om individueel aan de slag te gaan met de informatie uit GreenCommerce. Het aansturen van bedrijfsprocessen wordt steeds vaker op basis van data gedaan. Met het Datawarehouse pakket krijgen AGF bedrijven inzicht in onder andere financiële, operationele en commerciële data. Onderwerpen als inkoop- en verkoop aandeel, dienstgroepen en dienst registraties waren al eerder opgenomen in het pakket.

Meer informatie?
Wil je meer informatie ontvangen over het Datawarehouse pakket of GreenCommerce? Neem contact met ons op via:
info@greencommerce.nl
0174 - 642 622

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden