Terugnemen van meerdere regels bij een opdracht - GreenCommerce.NET

Terugnemen van meerdere regels bij een opdracht

De tweede kwartaalrelease van 2020 is de Nectarine release. De release komt met een ontwikkeling voor het terugnemen van verbruik bij een opdracht. Hiermee wordt het mogelijk gemaakt om meerdere regels van het opdrachtverbruik in één keer terug te nemen. Ook is er een optie toegevoegd om het gehele verbruik van een opdracht terug te nemen.

Het kan voorkomen dat, na het maken van een productieopdracht, er een melding komt dat er een andere partij als input voor het verbruik doorgegeven wordt. In de vorige situatie werden de pallets één voor één uit het verbruik teruggenomen voordat er een nieuwe inkoop gemaakt kon worden om deze te verbruiken in de opdracht.

In de Nectarine release zit een ontwikkeling waardoor het mogelijk wordt om meerdere pallets in één keer terug te nemen. De bestaande knop ‘Verbruik terugnemen’ zal ook beschikbaar zijn wanneer er meerdere pallets geselecteerd zijn. Hetzelfde venster zal worden geopend als bij het terugnemen van een enkele pallet, met een aantal opties:

De pallet kan teruggenomen worden via ‘Originele pallet terugnemen’ of ‘Terugnemen op lege pallet’. Daarbij wordt de optie geboden om palletstickers af te drukken middels een vinkje.

Meer informatie?
Heb je vragen of zou je meer informatie willen? Neem dan contact op met Fernon via fernon@jem-id.nl of bel naar 0174 - 642 622.

 

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord