Selectie totalen aanzetten via de kolommenkiezer - GreenCommerce.NET

Selectie totalen aanzetten via de kolommenkiezer

Gepost door  Jill van der Knaap  op  3 februari 2021

Vanaf de Quince release is het in ieder overzichtsscherm mogelijk om selectie totalen aan te zetten via de kolommenkiezer. Naast de kolom-totalen, kun je nu heel eenvoudig van een selectie aan regels zien wat het selectie-totaal is en wat het kolom-totaal is. Erg handig om bijvoorbeeld aantallen of prijzen bij elkaar op te tellen. 


Wanneer je in een overzichtsscherm zit, zoals het 'verkooporder' scherm maar bijvoorbeeld ook het ‘te ontvangen inkoopfactuurregels’ scherm, kun je per kolom kiezen of je de selectie totalen wil laten zien. Deze worden in een gele balk getoond, boven de blauwe ‘totalen’ balk. 

Met deze nieuwe ontwikkeling heb je in één oogopslag inzicht in het geselecteerde aantal regels. Als je met de rechtermuisklik op een kolom klikt, zoals ‘Aantal’, verschijnt er een kolommenkiezer met de optie ‘Selectie totalen’.  

Er zal nu een cijfer verschijnen in de gele balk. Wanneer je nu regels selecteert, zal je het cijfer zien veranderen voor alle kolommen waar de selectie-totalen aan staan. Hiermee kan jij voortaan super snel de gewenste aantallen inzien van ieder overzichtsscherm in GreenCommerce!

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over deze ontwikkeling of zou je meer informatie willen? Neem dan contact op met support via support@jem-id.nl of bel naar 0174 - 642 613.

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden