Roadmap ontwikkelingen - GreenCommerce.NET

Roadmap - ontwikkelingen GreenCommerce

Gepost door  Jill van der Knaap  op  22 september 2021

Ontwikkelingen in de markt volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Trends zoals schaalvergroting, globalisering en internationalisering zorgen ervoor dat bedrijven in rap tempo groeien. Daarnaast zorgen trends op het gebied van voedselveiligheid, sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid ervoor dat bedrijven zichzelf moeten blijven aanpassen om te voldoen aan o.a. wet- en regelgeving.

Bij JEM-id houden we deze trends nauw in de gaten om te zorgen dat onze producten in de AGF sector aan blijven sluiten én kunnen voorsorteren op veranderingen die komen gaan. De beste manier om dit in een vat te gieten, is door middel van een roadmap. De roadmap is opgedeeld in kwartalen, met ieder kwartaal een nieuw thema waaraan ontwikkeld wordt. De thema’s zijn weer onderverdeeld in verschillende onderwerpen, die binnen het thema passen. Het eerste thema van de roadmap focust op het thema Kwaliteitsbeheersing.

Eerste thema: Quality Assurance & Compliancy

2021: Q3 en Q4
Binnen het thema Quality Assurance zijn verschillende onderwerpen uit te lichten met interessante raakvlakken voor GreenCommerce en de gebruikers. Door de aanwezigheid van kwaliteitsprincipes in de bedrijfsprocessen van onze gebruikers, ontstaan mogelijkheden om nieuwe en aanvullende functionaliteiten aan te bieden met als doel om inzichten te vergroten en administratieve lasten te verlichten. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als eenvoudige(re) verwerking van kwaliteitscertificeringen, het geïntegreerd monitoren van klanteisen, uitgebreidere wensen op het gebied van product inspecties of structurele controlemomenten bij ontvangsten en verladingen.

Benieuwd naar het verdere verloop van dit thema? Houd dan deze pagina in de gaten of neem contact met ons op via support@jem-id.nl of bel naar 0174 - 642 622.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden