Nieuw detailscherm bij inkooporderoverzicht - GreenCommerce.NET

Nieuw detailscherm bij inkooporderoverzicht

Gepost door  Jill van der Knaap  op  30 september 2021

Binnenkort zal de Tomato release bij alle GreenCommerce gebruikers weggezet worden. De Tomato versie zal de laatste versie van 2021 zijn en is daarom een verplichte release. Een belangrijke verbetering die iedere gebruiker zal opvallen, is het nieuwe detailscherm bij het inkooporderoverzicht. Het nieuwe detailscherm zorgt voor extra inzicht in de partij-details van het in te kopen product.

Detailscherm
Het nieuwe detailscherm bij het inkooporderoverzicht geeft inzicht in de details van een inkooporder. Zo kun je direct inzien welke partij(en) zijn gebruikt voor het opmaken van de inkooporder. Het nieuwe detailpanel geeft meer inzicht en informatie in de oorsprong van een product/partij. Vooral voor importeurs en voor bedrijven die werken met mixpallets is het nieuwe scherm een handige toevoeging. In één oogopslag heb je inzicht in verschillende details van de partij:

Vragen of meer informatie?
Ben je benieuwd welke ontwikkelingen in de Tomato versie zitten? Check dan eerst de release notes of neem contact met ons op via support@jem-id.nl of bel naar 0174 - 642 622.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden