Deel keurrapporten gemakkelijk met derden via de nieuwe QC public portal - GreenCommerce.NET

Deel keurrapporten gemakkelijk met derden via de nieuwe QC public portal

Gepost door  Jill van der Knaap  op  26 juli 2022

De ontwikkelingen van de QC App komen in een steeds verder stadium. Vanaf de Watermelon release zullen GreenCommerce gebruikers doorgestuurd worden naar een nieuwe portal. Deze portal maakt het mogelijk voor derden om keurrapporten in te zien zonder dat er een inlog voor benodigd is. Voor GreenCommerce gebruikers met inloggevens is het mogelijk gemaakt om ook alle andere keurrapporten van de organisatie overzichtelijk in te zien.

Om het delen van keurrapporten eenvoudiger en overzichtelijker te maken, is er een gloednieuwe portal gemaakt voor de QC App. De GreenCommerce Quality Control portal biedt toegang tot keurrapporten die door keurmeesters van jouw eigen organisatie zijn gemaakt. Daarnaast biedt de portal een inbox waarmee keurrapporten van derden die voor jou beschikbaar zijn gesteld, inzichtelijk worden gemaakt.

Buiten het feit dat de portal een overzichtelijke plaats is voor het inzien van keurrapporten, is het ook moderner dan het delen van een PDF bestand. Via de QC App komt er in de toekomst de optie om een URL via e-mail te delen met mensen binnen of buiten jouw organisatie. Omdat de portal online is, kunnen wijzigingen real-time doorgevoerd worden en kijk je dus altijd naar de meest actuele informatie.

Als gebruiker met inloggegevens kun je naast het gedeelde keurrapport, ook alle andere keurrapporten inzien van jouw organisatie. Zo heb je gemakkelijk en overzichtelijk alle keurinformatie op één plaats opgeslagen.

Voorbeeld van het keurrapport

Voorbeeld van het dashboard

Vragen of meer informatie?
Maak je nog geen gebruik van de QC App maar zou je dat wel willen? Vul dan dit formulier in; wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden