Transus - GreenCommerce.NET

Transus

Eenvoudig aansluiten op retailers en handelspartners via Transus

De meeste grote (en internationale) retailers of groothandelaren eisen van hun leveranciers om te communiceren via Electronic Data Interchange, ofwel EDI. Een groot aantal retailers is gekoppeld aan EDI provider Transus. Om als GreenCommerce gebruiker retailers te bereiken, is er een koppeling tussen FreshBabel Messenger en Transus gemaakt waardoor direct aansluitingen beschikbaar komen richting een groot aantal retailers. Via deze koppeling kunnen verschillende EDI berichten (zoals ORDERS, DESADV en INVOIC) automatisch worden ingelezen en verwerkt in het systeem. 

Om de drempel voor het gebruik van EDI laag te houden, is Transus een gebruiksvriendelijke en voordelige oplossing. Transus heeft een groot netwerk van bedrijven in de food en non-food retail. Hierdoor heeft Transus veel kennis van de bedrijfsprocessen in deze sectoren.

In onderstaand schema is een scenario geschetst om het proces te verduidelijken:

Meer informatie

Kijk voor meer uitleg over GreenCommerce met deze digitale koppeling op deze pagina.

Kijk voor meer informatie over Transus op deze website

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord