Quality Assurance - GreenCommerce

Roadmap thema's uitgelicht: Quality Assurance

De roadmap voor 2024 is live. Na een aantal intensieve brainstormsessies zijn er 4 thema’s geformuleerd waar we met GreenCommerce speciaal op gaan focussen. Deze thema’s vormen de basis voor ontwikkelingen die in 2024 gemaakt worden en/of live gaan. Als gebruiker krijg je hierdoor niet alleen inzicht in de ontwikkelingen die zijn gedaan, maar krijg je ook een blik op toekomstige ontwikkelingen en in welke periode je die kunt verwachten.

Quality Assurance, ofwel kwaliteitsbewaking, is één van de hoofdthema’s op de agenda voor 2024. Het kunnen voldoen aan gestelde eisen rondom certificeringen en specifieke bron-informatie wordt steeds lastiger maar ook steeds belangrijker voor AGF bedrijven. De toenemende focus op voedselveiligheid en bijbehorende kwaliteitsprocessen zorgt ervoor dat er steeds meer informatie beschikbaar moet zijn; van producenten tot aan klanten.

Binnen het thema Quality Assurance zijn diverse onderwerpen uit te lichten waar interessante raakvlakken voor GreenCommerce ontstaan. Doordat er verschillende kwaliteitsprincipes aanwezig zijn in GreenCommerce, moet het voor onze gebruikers eenvoudiger worden om zich te laten controleren / auditeren voor certificeringen als Global GAP (CoC), IFS, BRC, SkAL, PlanetProof, QC, etc.

Via de roadmap pagina worden de toekomstige ontwikkelingen uitgelicht. Een greep uit deze onderwerpen betreft:

  • Hervatten het onderzoek op sectorspecifieke vraagstukken rondom kwaliteit, certificeringen, afzeteisen, etc.

Ga naar de roadmap pagina voor regelmatige updates rondom dit thema.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden