Service providers - GreenCommerce

Roadmap thema's uitgelicht: Service providers

De roadmap voor 2024 is live. Na een aantal intensieve brainstormsessies zijn er 4 thema’s geformuleerd waar we met GreenCommerce speciaal op gaan focussen. Deze thema’s vormen de basis voor ontwikkelingen die in 2024 gemaakt worden en/of live gaan. Als gebruiker krijg je hierdoor niet alleen inzicht in de ontwikkelingen die zijn gedaan, maar krijg je ook een blik op toekomstige ontwikkelingen en in welke periode je die kunt verwachten.

Het onderwerp ‘Service providers’ (dienstverleners) is één van de hoofdthema’s op de agenda voor 2024. Trends van schaalvergroting en verdere specialisatie zullen er naar verwachting voor zorgen dat de dienstverleners-doelgroep zal groeien, waarbij specifieke focus op dienstverlening een onderscheidende factor van bedrijven wordt. Bedrijven zullen steeds vaker specifieke dienstverlening opzetten (denk aan: koelen, rijpen, specialistische soorten verpakkingen, etc.) en zullen moeten zorgen dat klanten op een flexibele manier kunnen worden bediend.

Via de roadmap pagina worden de toekomstige ontwikkelingen uitgelicht. Een greep uit deze onderwerpen betreft:

  • Aansturing van logistieke medewerkers op basis van eisen van opdrachtgevers (pallet, partijen, marktgeschiktheid, etc.)
  • Oplevering van een Customer Portal waar klanten terecht kunnen met vragen over orders, voorraad en logistieke voortgang.

Ga naar de roadmap pagina voor regelmatige updates rondom dit thema.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden