Ximenia - GreenCommerce.NET

De Ximenia release is de vierde en laatste kwartaalrelease van 2022 en daarmee ook een verplichte versie. In deze versie zijn verschillende nieuwe ontwikkelingen toegevoegd t.b.v. de WMS App. Zo wordt het mogelijk om met meerdere orderpickers tegelijkertijd te werken binnen een picklist en kunnen pallets snel verplaatst worden door middel van één handeling. Verder zijn er op de achtergrond technische verbeteringen uitgevoerd om de continuïteit van de applicatie te waarborgen. Lees de release notes voor een volledig overzicht:

Filter

Met ingang van deze versie zullen updates (in overleg met de systeembeheerder) automatisch bij iedere gebruiker binnen een bedrijf geïnstalleerd worden, waarna de applicatie alleen opnieuw opgestart dient te worden. Rechts onderin het beginscherm verschijnt de status van de applicatie. Iedere paar minuten wordt er automatisch gecontroleerd of er een update beschikbaar is. Indien er een nieuwere versie beschikbaar is dan de geïnstalleerde versie, zal de update automatisch op de achtergrond gedownload en geïnstalleerd worden. Uitstellen van de update kan maximaal 3 keer, waarbij gekozen kan worden tussen 5, 30 of 60 minuten.

Lees de uitwerking voor meer informatie >>

Er zijn voorbereidingen getroffen om over te stappen naar een nieuwere versie van Crystal reports (voor alle reports en documenten (factuur, proforma etc), met als doel om de afhankelijkheid te verminderen.

Er is een Excel import ontwikkeld om meerdere artikelen tegelijk aan te kunnen maken. Op dit moment is het mogelijk om basisgegevens van artikelen in te lezen en de daarbij horende artikelelementen en artikelproduct samenstellingen. Het is ook mogelijk gemaakt om bestaande artikelen op basis van een exporttemplate te kunnen exporteren als Excel bestand.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bij het inplannen van een picklijst is de mogelijkheid toegevoegd om één of meerdere sublocaties te koppelen. Deze sublocaties worden naast de dock-sublocatie los beschikbaar gemaakt en vervolgens ook in de WMS App getoond. In GreenCommerce is een kolom toegevoegd waarmee in één oogopslag te zien is welke orderpicklocaties er gekoppeld zijn aan een picklijst.

Zie de uitwerking voor meer informatie >>

Er is een uitbreiding toegevoegd aan de functionaliteit om een picklijst in te plannen waarmee meerdere orderpickers kunnen worden gekoppeld aan een picklijst. Dit is zowel voor opdrachten als voor verlaadplanningen doorgevoerd. Binnen de WMS App kan je als orderpicker samenwerken met één of meerdere collega’s.

Zie de uitwerking voor meer informatie >>

Via een uitbreiding in de WMS App kunnen elementen worden toegevoegd aan een verlading van een handling verkooporder. Door middel van element-templates kan een voorselectie gemaakt worden.

Zie de uitwerking voor meer informatie >>

Er is een optie toegevoegd in het onder-menu om sublocaties van pallet(s) te kunnen wijzigen. Het bestaande menu-item is uit het voorraad menu verwijderd en is voortaan direct hier beschikbaar. Extra handig is dat het geen heel nieuw scherm betreft, maar een pop-up, waardoor de snelheid van navigeren gewaarborgd blijft.

Zie de uitwerking voor meer informatie >>

Bij het vrijgeven van een picklijst is de mogelijkheid toegevoegd om een start- en eindtijd voor het orderpickproces mee te geven. Daarbij is aan het verlaadplanningenscherm een nieuwe filter toegevoegd waarmee tijdslots kunnen worden gefilterd. Deze gegevens zijn beschikbaar gemaakt voor de WMS App.

Zie de uitwerking voor meer informatie >>

Het is mogelijk gemaakt om voor sommige orders te werken met specifieke partij toewijzingen en voor sommige orders zonder toewijzingen te werken.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

In de kop van de inkooporder is een uitbreiding gemaakt; hier is nu ook de waarde van de los gefactureerde elementen inzichtelijk gemaakt. Hierdoor is de indeling van de kop aangepast. Dit was noodzakelijk om de velden die bij elkaar horen ook dicht bij elkaar te kunnen plaatsen.

Er zijn geen release notes met dit label gevonden.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden