Ice cream bean kwartaalrelease - GreenCommerce.NET

Release notes

Ice cream bean release

Voor de eerste kwartaalrelease van 2019 was het goed zoeken naar een groente- of fruitsoort met de beginletter I. Uiteindelijk zijn we op de naam "Ice cream bean" uitgekomen, een tropische vrucht uit Centraal- en Zuid-Amerika. De focus heeft deze release gelegen op aanpassingen in de CLIENT-export module in het kader van de Brexit. Er zijn verbeteringen aangebracht in de koppeling met e-Cert en is er een nieuw scherm ontwikkeld om eenvoudig verschillende export-zaken te verwerken en inzichtelijk te maken. Ook zijn er opnieuw een aantal algemene verbeteringen doorgevoerd. 

Daarnaast is er een proof of concept (POC) gestart voor 'klantspecifieke artikelbewerkingen'. Voordat artikelen naar de klant gaan, wordt er vaak nog kleine bewerkingen gedaan zoals het toevoegen van een extra label. Normaliter wordt dit verwerkt via een productie-opdracht, maar vanaf nu kun je dit op een eenvoudigere manier registreren en verwerken. Binnen de verkoop kun je onderscheid maken tussen het artikel dat verkocht wordt en het artikel dat vanuit de voorraad toegewezen moet worden. Tijdens het verladingsproces kun je pallets 'verrijken' waardoor een artikelwijziging plaatsvindt en je er zeker van bent dat de extra logistieke handeling (zoals labelen) uitgevoerd is.

Previous releases

Niet helder?

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord