AGF softwarepakket GreenCommerce automatiseert AGF bedrijven. - GreenCommerce

GreenCommerce - AGF software

GreenCommerce is hét softwarepakket voor bedrijven in de AGF-sector die op een efficiënte en effectieve manier willen werken. Door verschillende oplossingen met elkaar te combineren, kun je jouw ideale softwarepakket samenstellen.

Vanuit jarenlange sectorervaring is GreenCommerce opgebouwd met een specifieke focus op bedrijven in de AGF-sector. De software bestaat voornamelijk uit functies die te maken hebben met de commerciële in- en verkoopprocessen, real-time voorraad en het productieproces. Alle voorraadregistraties vinden plaats op basis van partijen of pallets.

Omdat ieder AGF-bedrijf anders werkt, is het mogelijk om jouw standaard GreenCommerce aan te vullen met pakketten die specifiek voor jouw bedrijf van toepassing zijn en dagelijkse werkzaamheden makkelijker, sneller en slimmer maken. 

Denk hierbij aan pakketten die voordelen bieden op het gebied van bedrijfsresultaten, transportplanning, kwaliteit en controle, tracking en tracing, optimalisatie in de loods, enzovoorts. De pakketten zijn flexibel te gebruiken en kunnen naar eigen wens worden gecombineerd en aangezet. Om te zien welke pakketten het beste bij jouw organisatie passen, kun je het beste de pakketselectie-tool gebruiken of een kijkje nemen in onze catalogus.

Ben je geïnteresseerd of zou je meer informatie willen ontvangen? Vraag een vrijblijvende offerte of meer informatie aan bij Remco via remco@jem-id.nl of bel naar 0174 - 642 622.

Al jouw certificaten bij elkaar

Kwaliteit, duurzaamheid en transparantie - AGF bedrijven krijgen er toenemend mee te maken. Krijg grip op jouw leverancierscertificaten en houd overzicht op de lopende acties.

Financiële koppelingen

Door koppelingen te faciliteren met verschillende financiële pakketten kunnen gebruikers profiteren van de beste functionaliteiten van hun vertrouwde software, zonder informatie over te typen in afzonderlijke systemen.

Ieder zijn eigen taak

Door rollen en rechten toe te wijzen aan de juiste personen, creëer je een disciplinair team waarbij werkzaamheden netjes verdeeld zijn. Werk gemakkelijk samen in één pakket waarbij ieder zijn of haar eigen taken beheert.

Alles in balans

Niks zo vervelend als verschillen op de balans. Alle kosten en inkomsten die binnen het systeem zijn uitgevoerd, worden overzichtelijk onder elkaar geplaatst en automatisch verrekend. Zo zijn posten direct te herleiden naar een actie in GreenCommerce.

Optimale inrichting van het voorraadbeheer 

Maar dan wil je natuurlijk wel weten waar welke producten staan opgeslagen. Zeker voor bedrijven die werken met verschillende opslagplaatsen, is het strak bijhouden van voorraden cruciaal. Gelukkig biedt GreenCommerce verschillende oplossingen om jouw voorraadbeheer optimaal in te richten.

Lokaliseren van voorraad

Binnen GreenCommerce worden alle voorraadacties bijgehouden en opgesplitst per locatie, zodat je precies weet waar je welke artikelen terug kan vinden.

Produceren uit voorraad

Het om- en verpakken van producten wordt niet altijd direct gedaan. Vanuit GreenCommerce is het mogelijk om opdrachten uit voorraad aan te maken, waarbij het systeem een overzicht bijhoudt van het verbruik en eventuele uitgevallen product.

AGF software GreenCommerce

Ontwikkeld voor én door AGF specialisten

Met ons unieke team van branche- en IT specialisten is GreenCommerce ontwikkeld voor commerciële spelers in de AGF-sector

AGF software GreenCommerce

Verschillende bedrijven, één oplossing

Door de modulaire opbouw is GreenCommerce de geschikte oplossing voor zowel grote partijen als het MKB

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden