GreenCommerce Essentials demo - GreenCommerce.NET

Demo GreenCommerce Essentials (tot 10 users)

woensdag 11 maart

GreenCommerce Essentials demo 

Inleiding
Mis je als AGF-bedrijf de controle en grip op je dagelijkse bedrijfsprocessen? Zou je op een makkelijke manier beter overzicht willen via een eenduidig systeem waarin je commerciële activiteiten kunt verwerken? Lees dan snel verder en meld je aan voor de demo. 

GreenCommerce Essentials is AGF software in de cloud. Hiermee krijg je als groente- en fruitbedrijf snel controle over je dagelijkse bedrijfsprocessen. Je werk wordt makkelijker gemaakt door real-time inzicht in o.a. jouw inkoop, verkoop, voorraad en financiën. Met GreenCommerce Essentials maak je gebruik van de belangrijkste basisfuncties van softwarepakket GreenCommerce, zonder dat je een eigen kostbare serverruimte nodig hebt en een langdurig implementatietraject ingaat. Hierdoor heb je alles in huis om ook als klein AGF-bedrijf grip te krijgen op je dagelijkse werkzaamheden!

Doelgroep
GreenCommerce Essentials is de beste software voor kleinere commerciële AGF-bedrijven tot 10 gebruikers en zonder eigen loods.

Ben je werkzaam bij een groter AGF-bedrijf en/of beschik je over een eigen loods, meld je dan aan voor de GreenCommerce demo

Datum
Woensdag 11 maart 2020

Tijd
14.30 - 16.00 uur

Locatie
JEM-id 
Grote Waard 80
2675 RZ Honselersdijk

Kosten
Gratis
 
Inschrijving
Via onderstaand formulier 

Vragen
Remco Koornhof helpt je graag verder: remco@jem-id.nl

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord