Wat is het verschil tussen de Transport App en de WMS App? - GreenCommerce

Video: Wat is het verschil tussen de Transport App en de WMS App?

Gepost door  Jill van der Knaap   op  5 juli 2023

Met de GreenCommerce Apps streven we ernaar om voor iedere schakel binnen een AGF bedrijf processen te automatiseren. Omdat de ontwikkelingen hard gaan en er snel nieuwe Apps opgeleverd worden, snappen we dat je misschien niet helemaal weet welke Apps voor jou interessant zijn. In deze video laten we in een vogelvlucht zien wat het verschil is tussen de Transport App en de WMS App. Want alhoewel beide Apps het orderpickproces bij AGF bedrijven verbeteren, dienen ze toch een andere doelgroep.

Transport App vs. WMS App
De Transport App focust op het organiseren van ingaand transport en het eenvoudig orderpicken op basis van partijregistratie. Door orderpickers mogelijkheden te geven tot het afronden van een actielijst en het bijhouden van updates via een online App, wordt het logistieke proces een stuk efficiënter ingericht. De Transport App is een laagdrempelige aanvulling op de huidige werkwijze en biedt hierdoor meer inzicht.

De WMS App is een uitgebreide applicatie voor bedrijven die beschikken over een eigen- of externe loods en werken op basis van palletregistratie. De WMS App is een applicatie waarbij orderpickers door middel van tablets of telefoons digitaal aangestuurd worden tijdens het orderpick- en voorraadproces. Het biedt de kans om AGF warehouses een compleet nieuwe structuur te geven, waarbij ruimtes en/of (sub-)locaties stukken efficiënter kunnen worden ingericht. De WMS App staat in directe verbinding met GreenCommerce waardoor informatie real-time beschikbaar is voor zowel de orderpicker, als degene die de lijsten vrijgeeft op kantoor.

Heb je vragen of zou je graag meer informatie willen over de WMS App of de Transport App? Neem contact met ons op via:
info@greencommerce.nl
0174 - 642 622

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden