Verwerken van meerdere kommagetallen in rekenvelden - GreenCommerce.NET

Verwerken van meerdere kommagetallen in rekenvelden

In de derde kwartaalrelease van 2020, genaamd de Orange release, zijn verschillende ontwikkelingen toegevoegd die jouw werkwijzen sneller en eenvoudiger kunnen maken. In de volgende update lichten we een ontwikkeling uit voor het verwerken van meerdere kommagetallen in een rekenveld. 

Binnen GreenCommerce was het al mogelijk om één kommagetal te gebruiken in een rekenveld. Met de Orange release is er invulling gegeven aan de wens om meerdere kommagetallen te kunnen verwerken in rekenvelden. Tenzij een numeriek invoerveld ook decimalen accepteert, is het dan dus ook mogelijk om met meerdere kommagetallen te rekenen. De reken-modus is te activeren door in het numerieke veld te beginnen met een ‘=’ teken.

Meer informatie?
Heb je vragen of zou je meer informatie willen? Neem dan contact op met Fernon via fernon@jem-id.nl of bel naar 0174 - 642 622.

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord