Transport App bij Harva International - GreenCommerce

Transport App bij Harva International zorgt voor meer efficiƫntie op de werkvloer

Gepost door  Jill van der Knaap   op  12 april 2024

Harva International is sinds dit jaar gestart met de Transport App van GreenCommerce. Met de Transport App krijgen orderpickers toegang tot picklijsten voor verkoop, waarna zij de voortgang kunnen terugmelden. De Transport App is een waardevolle uitbreiding voor AGF bedrijven die op basis van partijregistratie werken. Harva International zet met deze uitbreiding een mooie stap richting papierloos werken en creëert meer inzicht in de fysieke voorraadstromen.

Snelle implementatie door wederzijdse betrokkenheid
Als im- en exporteur van verse groente en fruit, werkt Harva International sinds 2022 met GreenCommerce om hun processen te digitaliseren. In datzelfde jaar zijn zij benaderd om mee te draaien met een pilot van de Transport App, waarna belangrijke ontwikkelingen zijn gedaan om de App te verfijnen. Onlangs is Harva International volledig overgegaan van papieren picklijsten naar een digitale variant via de Transport App. Vanwege de hoge betrokkenheid van zowel Harva International als jem-id, is de implementatie vlot en succesvol afgerond.

In de loods zijn direct alle 20 orderpickers overgestapt naar de digitale werkwijze via de Transport App. Fernon van Paassen, Productspecialist GreenCommerce, vertelt enthousiast over de implementatie: “Door de goede communicatie en korte lijntjes onderling, zie je dat de implementatie van de Transport App bij Harva International erg snel succesvol was. Orderpickers hebben inzichtelijk wat fysiek op voorraad staat en wijzigingen komen direct binnen op het scherm."

Orderpickers geven via de Transport App aan welke producten worden gepickt, waar automatisch een tijdsaanduiding bij geregistreerd wordt. Deze informatie wordt gesynchroniseerd met GreenCommerce, waardoor verkopers inzicht hebben in de status van het orderpicken. Wanneer orderpickers een regel aanpassen die al (gedeeltelijk) is gepickt, krijgt de verkoper een waarschuwing in GreenCommerce. Fernon: “Zo weten commerciële medewerkers in één oogopslag hoe ver een orderpicker is, zonder heen en weer te hoeven bellen. Ook is de orderpicklijst altijd up-to-date, waardoor er beter geanticipeerd kan worden op verladingen.”

Transport App
De Transport App is een waardevolle toevoeging voor AGF bedrijven die met papieren picklijsten en op basis van partijregistratie werken. Het biedt een duidelijk en overzichtelijk beeld van de lopende logistieke activiteiten en functionaliteiten om dit overzicht op slimme manieren leeg te kunnen werken. Wijzigingen zijn voor medewerkers direct inzichtelijk en worden duidelijk weergegeven in het scherm. 

Het verschil tussen de WMS App en de Transport App wordt via onderstaande video duidelijk uitgelegd:

Meer informatie
Heb je vragen of zou je graag meer informatie willen ontvangen over de Transport App of GreenCommerce? Neem contact op via info@greencommerce.nl of bel naar 0174 - 642 622.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden