Snel en foutloos importproces - GreenCommerce.NET

Snel en foutloos importproces

Ben je importeur van een AGF bedrijf en wil jij optimaal controle hebben over jouw transito voorraad? Wil je het voortraject van de containers volledig kunnen monitoren en op commissie kunnen inkopen? Dan kan het Importeurspakket jou veel tijd besparen!

Volgen logistieke status
Door middel van de overzichtelijke containerplanning en een conflictenscherm kun je anticiperen op veranderingen in aanleveringen en daarmee het logistieke proces perfect in de gaten houden. Daarbij is het registreren van de bijbehorende documenten en acties, zoals het delen van een container of doorverkoop onder transito, gemakkelijk te beheren. Hierdoor kun je beter inspelen op veranderingen zoals vertraagde leveringen.

Voordelen

  • Vastleggen van broninformatie als pallet- en GLN-nummers maar ook telerinformatie
  • Volledige entrepot administratie met de mogelijkheid om transito producten door te verkopen of in te klaren
  • Een uitgebreid conflictenscherm waar de impact van vertraagde leveringen direct in beeld is en er snel op ingespeeld kan worden
  • Gemakkelijk inkopen op commissie
  • Eenvoudig monitoren en verwerken van het voortraject van containers

Duidelijk resultaat van inkopen
Voor iedere inkooporder en partij kun je de behaalde resultaten, kostprijzen en opbrengsten gemakkelijk opvragen. Voor iedere partij kan het volledige verloop in beeld gebracht worden, zodat je in één oogopslag kan zien op welke gebieden de resultaten worden behaald.

Meer informatie?
Zou je meer informatie willen over hoe het Importeurspakket in jouw organisatie toegepast zou kunnen worden? Neem dan contact op via support@jem-id.nl of bel naar 0174 - 642 622.

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord