Customer Portal: De nieuwste manier van samenwerken met klanten - GreenCommerce

De nieuwste manier van samenwerken met klanten: Customer Portal

Gepost door  Jill van der Knaap   op  17 mei 2024

Voor wie de roadmap regelmatig bezoekt, zal de Customer Portal bekend in de oren klinken. Het onderwerp stond vorig jaar ook al prominent op de planning en heeft dit jaar opnieuw plek gekregen binnen het thema ‘Service providers’. Na anderhalf jaar aan onderzoek en voorbereidingen zijn we nu beland bij de laatste stap; het vormen van de schermen. Op dit portaal wordt belangrijke logistieke informatie getoond, die door de klant openbaar is gesteld.

Online portaal voor handelsbedrijven en dienstverleners
Er wordt een online omgeving geboden waarin klanten en opdrachtgevers kunnen inloggen om specifieke informatie terug te vinden van de leverancier. Denk hierbij aan resultaten van bedrijfsprocessen, inzicht in planningen en voortgang van (logistieke) processen.

Bedrijven die gaan werken met de portal kunnen door middel van een App beheren welke klanten en contactpersonen toegang moeten hebben tot de online omgeving. Deze online omgeving kan via de App gepersonaliseerd worden door een eigen logo te uploaden en kleuren te gebruiken van de eigen huisstijl. Hiermee wordt er ook voorzien in de branding van het bedrijf. Zo wordt het ook echt jouw omgeving!

Door een digitale plek aan te bieden, die beveiligd is door middel van een inlog, kunnen bedrijven de communicatie met klanten en leveranciers naar een hoger niveau tillen. Omdat er ook interactieve onderdelen toegevoegd zijn aan de App, kunnen bedrijven nieuwe manieren van samenwerken ontdekken.

In de beheerapplicatie kan er via het tabblad van de relaties een weergave worden toegevoegd per relatie. Daarin kan worden aangegeven welke informatie getoond mag worden, waarna de relatie via een uitnodiging toegang kan krijgen tot het overzicht. Via het beheer kan ook gemakkelijk de toegang worden ingetrokken, waarna de relatie geen inzicht meer heeft in het overzicht.

Geïnteresseerd of meer informatie?
Momenteel zijn we bezig met het ontwikkelen van de eerste schermen. Ben je enthousiast over deze ontwikkeling en zou je graag als eerste op de hoogte gehouden willen worden? Klik dan op deze link.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden