Recente ontwikkelingen in FreshTracker - GreenCommerce.NET

Recente ontwikkelingen in FreshTracker

Voor AGF bedrijven die te maken hebben met het keuren van producten en waarborgen van food safety, is er voor GreenCommerce gebruikers de keur-applicatie FreshTracker ontwikkeld. Met deze applicatie kunnen o.a. keurrapporten worden opgesteld en resultaten door de hele keten worden gedeeld zodat traceerbaarheid optimaal gewaarborgd kan worden.

Reeds was het al mogelijk om in FreshTracker bij de mailinglijst contactpersonen vast te leggen. Echter, wanneer er gewisseld werd van apparaat (desktop, tablet, telefoon, etc.) werd deze informatie niet onthouden. Er is een nieuwe ontwikkeling doorgevoerd die ervoor zorgt dat contactpersonen voortaan worden vastgelegd in de database. Hierdoor kan dezelfde mailinglijst aangeroepen worden vanaf verschillende apparaten, zonder dat deze lijst zal verdwijnen. Verder zal de lijst ook gesorteerd worden op naam, in plaats van op datum van toevoeging.

Voorheen kon je bij bepaalde stappen naar links en rechts swipen om contacten te beheren of referenties toe te voegen. Het swipen is eruit gehaald, waardoor de interface overzichtelijker en gebruiksvriendelijker is gemaakt door middel van icoontjes die altijd zichtbaar zullen blijven. Ook is er een nieuwe ontwikkeling doorgevoerd die ervoor zorgt dat contactpersonen voortaan worden vastgelegd in de database. Hierdoor kan dezelfde mailinglijst aangeroepen worden vanaf verschillende apparaten, zonder dat deze lijst zal verdwijnen.

De wens van keurmeesters om te beginnen met keuren vóórdat de goederen zijn binnengemeld in GreenCommerce, is middels een nieuwe knop “batches” invulling aan gegeven. Deze knop zal een lijst van partijen laten zien die toekomstig binnen zullen gaan komen. Vervolgens kun je een partij selecteren en deze direct gaan keuren.

Je kan nu voortaan ook per keurrapport inzien naar wie deze wordt verstuurd inclusief de mailing status. Zo kan je in de verzendlijst direct zien of een mail al is verstuurd of nog klaar staat om te versturen.

Meer informatie?
Heb je vragen over FreshTracker of zou je meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@greencommerce.nl of bel naar 0174 - 642 622.

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord