Nieuwe kwaliteitskoppeling toegevoegd aan partnernetwerk - GreenCommerce.NET

Nieuwe kwaliteitskoppeling toegevoegd aan partnernetwerk

Gepost door  Jill van der Knaap  op  4 juni 2021

Onlangs is er een nieuwe kwaliteitskoppeling gerealiseerd waardoor externe keurapplicaties kunnen koppelen met AGF software GreenCommerce. De eerste externe koppeling is gelegd met QC One. Met de koppeling kunnen AGF bedrijven die kwaliteitscontroles uitvoeren met een andere applicatie dan FreshTracker, ook snel inspecties aanmaken van verschillende partijen en deze informatie opvragen in GreenCommerce. Vanuit GreenCommerce worden de kop van de inspectie en de betreffende regels gestuurd naar de kwaliteits applicatie, waardoor automatisch de juiste informatie in de applicatie getoond wordt. Met de nieuwe kwaliteitskoppeling wordt er, naast het eigen ontwikkelde FreshTracker, een nieuwe kwaliteits applicatie (QC One) toegevoegd aan het partnernetwerk van GreenCommerce. 

De Kwaliteitsservice van GreenCommerce is onlangs uitgebreid met de mogelijkheid om te koppelen met andere kwaliteits applicaties, naast het door JEM-id ontwikkelde FreshTracker. De koppeling met QC One is de eerste externe kwaliteitspartner die aan het portfolio is toegevoegd. Door GreenCommerce open te stellen voor externe partijen, wordt de software beschikbaar voor een breder publiek. Klanten die al met QC One werken of gaan werken, kunnen eenvoudig informatie uitwisselen tussen GreenCommerce en de applicatie. 

Aanmaken van een kwaliteitsinspectie in GreenCommerce
Vanuit GreenCommerce kan er een kwaliteitsinspectie aangemaakt worden waar meerdere objecten, zoals partijen of inkooporders, aan toegevoegd kunnen worden. De ‘GreenCommerce Quality Service’ is een aparte service die zorgt voor de koppeling tussen GreenCommerce en kwaliteits applicaties, waardoor informatie naadloos uitgewisseld kan worden tussen de verschillende software.

Onlangs zijn er nieuwe ontwikkelingen gedaan aan FreshTracker o.h.g.v. barcode checks, waardoor we stappen zetten richting een nog betere webbase keurapplicatie. 

Kwaliteitscontroles uitvoeren in GreenCommerce
In diverse GreenCommerce schermen is er een menu-knop toegevoegd waarmee een inspectie aangemaakt kan worden op basis van één of meerdere geselecteerde partijen. Bij het aanmaken van de inspectie kan de datum, locatie en opmerking ingevuld worden. Deze gegevens worden vervolgens richting de kwaliteits applicatie geschoten. De gebruiker kan er dan voor kiezen om de inspectie eerst op te slaan en later te versturen, of om deze op te slaan en direct te versturen.

Interesse of meer informatie?
Heb je interesse in FreshTracker of de nieuwe kwaliteitskoppeling, of zou je meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact op via remco@jem-id.nl of bel naar 0174 - 642 622.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden