AGF bedrijven kunnen inkopen met de GreenCommerce Purchase App - GreenCommerce

Naast Sales App nu ook GreenCommerce Purchase App beschikbaar

Gepost door  Jill van der Knaap   op  9 maart 2021

Onlangs is de eerste pilot van de GreenCommerce Sales App succesvol beëindigd. Met de Sales App kunnen AGF verkoopmedewerkers diverse commerciële handelingen uitvoeren zoals het wijzigen, bevestigen en controleren van orders, ongeacht fysieke toegang tot AGF software GreenCommerce. De app biedt flexibiliteit, snelheid en efficiëntie voor AGF handelsbedrijven. Naast de Sales App, is softwarebedrijf JEM-id nu gestart met de ontwikkelingen van de Purchase App waardoor inkoop functionaliteiten ook beschikbaar worden binnen GreenCommerce Apps.

Met de komst van de Purchase App is het commerciële proces voor AGF bedrijven in de basis gedekt in GreenCommerce Apps. Er worden diverse apps ontwikkeld, ieder met een eigen expertise, maar die volledig met elkaar samenwerken via één oplossing. De focus van de apps liggen op het inzien en invoeren van in- en verkooporders waarbij handigheden als snelle filtering, bevestigen en controleren van orders en kleine handelingen op een andere locatie, het meest worden gebruikt. Commerciële handelingen zijn altijd beschikbaar via de apps, ook wanneer je geen toegang hebt tot een PC met GreenCommerce.

Wat is de Sales App
De Sales App helpt verkoopmedewerkers die op andere locaties dan achter de PC orders willen vastleggen en wijzigen door middel van een online applicatie waarmee je snel je orders kan doorvoeren. De GreenCommerce Sales App is als toevoeging voor commerciële medewerkers een ideale aansluiting op de belangrijkste bestaande verkoop functionaliteiten uit GreenCommerce. Handelingen die met de app uitgevoerd worden, kunnen ook nog steeds in GreenCommerce worden gedaan. Onlangs is de eerste pilot succesvol afgerond. Peiman Diepenhorst van BE Fresh Produce heeft intensief getest met de Sales App gedurende de pilot: “Het is fijn dat we met de Sales App altijd beschikbaarheid hebben tot informatie in GreenCommerce. Ik vind het handig dat we nu proforma’s buiten werktijden kunnen checken omdat dit normaal gesproken alleen achter een desktop kon. Soms krijgen we op zaterdag een bijbestelling of een kleine wijziging die ik dan snel even via de app op mijn telefoon kan aanpassen zodat op maandagochtend alles gelijk klopt. Het snel kunnen doorvoeren van kleine wijzigingen in orders maakt het heel toegankelijk om met de app te werken.”

Lancering Purchase App
Naast de ontwikkelingen voor de Sales App, zijn er ook inkoop functionaliteiten toegevoegd in de nieuwe Purchase App. De Purchase App heeft dezelfde interface als de Sales App waardoor de app snel als vertrouwd aanvoelt. De Purchase- en Sales App kunnen beiden via het dashboard worden gestart en er kan snel tussen de twee apps geswitcht worden. De Purchase App focust zich op het inkoopproces voor AGF bedrijven. Eén van de resultaten uit de pilot van de Sales App was de vraag naar inkoop functionaliteiten: “De mogelijkheid om artikelen en artikelcodes te kunnen wijzigen aan de inkoopkant middels de Purchase App is een fijne toevoeging aan GreenCommerce Apps.” aldus Peiman.

Interesse in een demo?
Het is mogelijk om je kosteloos aan te melden voor een online demo door te mailen naar jimmy@jem-id.nl of bel naar 0174 - 642 622.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden