Update: Transportopdracht tonen - GreenCommerce.NET

Huidige transportopdracht tonen bij het inplannen van transport

Het zal je vast niet vreemd in de oren klinken; je hebt reeds een transportopdracht aangemaakt waar verkooporderregels in zijn ingepland. Echter wil je nog een verkooporderregel toevoegen aan deze bestaande transportopdracht. Omdat dit over het algemeen lange lijsten met veel opdrachten betreft, kan het even duren voordat je de transportopdracht terug hebt gevonden. Herken jij deze situatie waarbij je eerst door een lange lijst aan transportopdrachten moet scrollen voordat je de juiste hebt gevonden?

Met de Mango release komt ook een verbetering bij het proces om in- en verkooporders in te plannen voor transport of verladen. Voorheen was het al mogelijk om bij het inplannen van transport te kiezen om een regel in een bestaande transportopdracht te plannen. Om dit proces sneller en gebruiksvriendelijker in te richten hebben we overzichtelijker gemaakt in welke transportopdracht de overige regels van de order zaten. Als gebruiker wil je namelijk in één oogopslag kunnen zien in welke transportopdracht al in- of verkooporderregels zitten, zodat de nieuwe regel(s) daar gemakkelijk aan toegevoegd kunnen worden.

Voortaan zal worden aangegeven welke bestaande transportopdracht het betreft door deze te groeperen. De groepering wordt gedaan op bestaande transportopdrachten en ingeplande verlaadplanningen voor in- en verkooporderregels wanneer deze regels bevat uit de huidige order. Ook krijgen deze een vrachtwagen-icoontje aan het begin van de regel.

Heb je een vraag over deze ontwikkeling of zou je graag meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact met ons op via fernon@jem-id.nl of bel naar 0174 - 642 622.

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord