Gestandaardiseerd mailen vanuit GreenCommerce - GreenCommerce.NET

Gestandaardiseerd mailen vanuit GreenCommerce

Gepost door  Jill van der Knaap  op  21 januari 2020

De Mango release komt ook met een logische verbetering bij het e-mailen van documenten uit GreenCommerce. Als vervolgstap op de standaardisatie van GreenCommerce hebben we alle schermen waarbij systeemdocumenten gemaild konden worden, nu op dezelfde manier ingericht.

Indirect mailen via drop-down menu
Wanneer je voorheen een proforma of ander systeemdocument wilde mailen vanuit GreenCommerce, kreeg je de optie om direct of indirect te e-mailen waarbij de optie om indirect te mailen onder een drop-down menu viel:  

Screenshot AGF software GreenCommerce

In de Mango-release
In de nieuwe situatie zal het drop-down menu met de optie om indirect te mailen wegvallen. In plaats daarvan komt er in de bevestiging de keuze tussen direct- en indirect mailen, waardoor deze rechtstreeks gemaakt kan worden!

Screenshot AGF software GreenCommerce

Sneller én minder fouten
Met deze aanpassing zal bij veel schermen een extra handeling weggenomen worden. Daarnaast wordt het een stuk minder foutgevoelig wanneer je een systeemdocument indirect wil mailen. Onder het drop-down menu zal na de Mango-release alleen de optie om de status te wijzigen beschikbaar zijn:

Screenshot AGF software GreenCommerce

Volgende stap in standaardisering
De ontwikkeling zorgt er mede voor dat het een stuk lastiger wordt om per ongeluk de verkeerde knop in te drukken. Ook hoeft de muis er niet meer aan te pas te komen. Reeds was er al een geavanceerde sneltoets aanwezig voor het mailen van de proforma, namelijk Ctrl & Komma + P + I. Deze sneltoets zal veranderen naar: Alt + E + I. Dezelfde aanpassing zal op meerdere plekken binnen GreenCommerce worden uitgevoerd. Met deze ontwikkeling zetten we een nieuwe stap richting de standaardisering van GreenCommerce.

Meer informatie?
Heb je vragen of zou je meer informatie willen? Neem dan contact op met Fernon via fernon@jem-id.nl of bel naar 0174 - 642 622.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden