Update: Gestandaardiseerd mailen - GreenCommerce.NET

Gestandaardiseerd mailen vanuit GreenCommerce

De Mango release komt met een logische verbetering bij het e-mailen van documenten uit GreenCommerce. Als vervolgstap op de standaardisatie van GreenCommerce hebben we alle schermen waarbij systeemdocumenten gemaild konden worden, nu op dezelfde manier ingericht. Hiermee is er bij veel schermen een extra handeling weggenomen, waardoor jij nog sneller kan werken!

Indirect mailen via drop-down menu

Wanneer je voorheen een proforma of ander systeemdocument wilde mailen vanuit GreenCommerce, kreeg je de optie om direct of indirect te e-mailen waarbij de optie om indirect te mailen onder een drop-down menu viel:  

In de Mango-release

In de nieuwe situatie zal het drop-down menu met de optie om indirect te mailen wegvallen. In plaats daarvan komt er in de bevestiging de keuze tussen direct- en indirect mailen, waardoor deze rechtstreeks gemaakt kan worden!

Sneller én minder fouten

Met deze aanpassing zal bij veel schermen een extra handeling weggenomen worden. Daarnaast wordt het een stuk minder foutgevoelig wanneer je een systeemdocument indirect wil mailen. Onder het drop-down menu zal na de Mango-release alleen de optie om de status te wijzigen beschikbaar zijn:

Volgende stap in standaardisering

De ontwikkeling zorgt er mede voor dat het een stuk lastiger wordt om per ongeluk de verkeerde knop in te drukken. Ook hoeft de muis er niet meer aan te pas te komen. Reeds was er al een geavanceerde sneltoets aanwezig voor het mailen van de proforma, namelijk Ctrl & Komma + P + I. Deze sneltoets zal veranderen naar: Alt + E + I. Dezelfde aanpassing zal op meerdere plekken binnen GreenCommerce worden uitgevoerd. Met deze ontwikkeling zetten we een nieuwe stap richting de standaardisering van GreenCommerce.

Meer informatie?

Heb je vragen of zou je meer informatie willen? Neem dan contact op met Fernon via fernon@jem-id.nl of bel naar 0174 - 642 622.

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord