Digitaal orderpicken in mijn AGF loods via de WMS App - GreenCommerce - GreenCommerce.NET

GreenCommerce WMS App (voorheen ELMO)

GreenCommerce WMS App
De GreenCommerce WMS App stelt jouw gebruikers in staat om op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier een aantal van de werkzaamheden in een warehouse te digitaliseren. Zo kun jij als bedrijf de stap maken naar papierloos werken door het orderpick - en voorraadproces volledig digitaal aan te sturen, maar bijv. ook het proces van goederenontvangst verder digitaliseren. De app is eenvoudig in te richten en te installeren op tablets, telefoons of een desktop.

De real-time informatievoorziening en geïntegreerde push communicatie stellen jouw gebruikers in staat om direct actie te ondernemen bij wijzigingen in orders of opdrachten. Iedere actie die door een medewerker wordt uitgevoerd, wordt direct in de systemen vastgelegd. Zo is iedere belanghebbende gebruiker ook in GreenCommerce direct op de hoogte van de voortgang van orders en opdrachten.

Doordat picklijsten specifiek gekoppeld kunnen worden aan gebruikers, hebben orderpickers toegang tot een gepersonaliseerde takenlijst. Aanvullend zijn er mogelijkheden aanwezig om per gebruiker specifieke extra functionaliteiten te activeren, zodat gebruikers precies in beeld krijgen waar zij ook toegang tot mogen hebben.

Scanning
Verwerk je als bedrijf een groot aantal pallets en ga je liever aan de slag met scanners? Ook dit is een van de mogelijkheden waarmee bluetooth scanners kunnen worden gekoppeld aan jouw apparaat (telefoon of tablet). Door eenvoudige scan-acties kan de invoer van bijv. een palletnummer of sublocatie worden weggeautomatiseerd. Snel, simpel en de foutmarge gaat per direct naar beneden.

Sublocaties en lokaliseren van voorraad
Precies weten waar voorraad staat en in welke samenstelling? Dan is de functionaliteit om pallets te lokaliseren wat je zoekt. In verschillende processen is het mogelijk om pallets te voorzien van palletlocaties, die vervolgens in slimme suggesties worden ingezet om orderpickers naar de juiste fysieke locaties te begeleiden. Zo is het zoeken naar voorraad in de hal verleden tijd en kunnen orderpickers steeds beter en specifieker aangestuurd worden.

Toekomstig
Steeds meer bedrijven merken de voordelen van het werken met de WMS App als oplossing voor het digitaliseren van processen in het warehouse. Wij zijn dan ook continu op zoek naar verdere uitbreidingen waarmee nog meer van de werkzaamheden gedigitaliseerd kunnen worden. Een van de potentiële onderwerpen waar aan gedacht wordt, is het proces om orderpick pleinen aan te vullen om het proces van orderpicken nog optimaler in te kunnen richten. Een andere interessante richting is die van het volledig taakgestuurd werken waarbij selectie-algoritmen bepalen welke pallets het meest geschikt zijn om te verplaatsen voor uitslag en om - en verpak.

Meer informatie
Benieuwd naar de mogelijkheden van de WMS App? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden