Freight Line Europe - GreenCommerce.NET

Freight Line Europe

Koppeling AGF bedrijven en Freight Line Europe (via Transportal)

Freight Line Europe is gespecialiseerd in geconditioneerd transport naar en vanuit Groot-Brittanie en Frankrijk, maar biedt daarnaast multimodale transport oplossingen binnen de rest van Europa. Het moderne wagenpark voldoet aan de hoogste milieueisen en men staat voor verantwoord, duurzaam ondernemen. Dagelijks verzorgen zij collectie vanaf exporteurs, veilingen, koelhuizen en telers om de goederen vervolgens te groeperen in het multifunctionele bedrijfspand in Maasdijk waar zij hun klanten tevens gekoelde opslag en crossdock faciliteiten bieden.

De Transportal-koppeling van GreenCommerce verbindt Freight Line Europe met andere spelers in de keten wat resulteert in snelle en efficiënte uitwisseling van informatie.

Voordelen Transportal:

  • Als AGF-bedrijf krijg je eenvoudig een up-to-date overzicht in de voor jou geplande transportopdrachten.
  • Transporteurs zoals Freight Line Europe kunnen de services van de Transportal gebruiken om transportopdrachten in hun eigen systeem te importeren. Handmatig invoeren van opdrachten wordt hierdoor overbodig. 

Kijk voor meer informatie op https://fle-nl.com/

Kijk hier voor informatie over het Transportal pakket.

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord